הטבות לחברי אירגון המורים》》》

אני קונה שוברים לרמי לוי
ובזמן הקניה צריך להקיש רק את מספר השובר, אז אפשר לכתוב אותו על דף לפני...

אבל אני לא יודעת לגבי שפע ברכת ד', זה דרך הכרטיס מזון...
משהו יודע איך משתמשים בו?
היום לא חושב שזה ניתן,
כי ה4 ספרות האחרונות משתנות כל הזמן לצורך אבטחה,
לא יודע עדיין מתי זה מתחלף

לא עניתם לשאלה, שקיבלתם בעבר, האם הטעינו לכם סכום מלא ( כ650 ש" או 400)?
ד.א ההטענות/הטענות... מתחילות מה23 לחודש.
גם לי הוטענו רק 400 ש''ח,
בשנה שעברה כנ''ל ולאחר שליחת תלוש השלימו לי.
יש צורך לשלוח שוב השנה.
אני לא מבינה למה ואיך זה עובד.

חדשה בארגון המורים ולא כל כך מבינה איך זה הולך.
מישהי תוכל לעשות לי סדר, מה מקבלים לקראת פסח, איך מקבלים והאם אפשר לממש את זה גם לאחר החג?
בעיקרון את צריכה להוציא כרטיס תמורה ואז כל ערב פסח מוטען לך בסביבות 600 ש"ח שתקפים במגוון רשתות.
תוקף ההטענה הוא כמה שנים שאפשר לנצל אותו.
בעיקרון זה תהליך שקורא אוטומט.
אבל הרבה פעמים יש בעיות אז אם נכנסת לכרטיס תמורה ולא ראית שהפקידו צריך.ליצור קשר עם הסניף שלך.
בהצלחה רבה.

גם לי הוטענו רק 400 ש''ח,
בשנה שעברה כנ''ל ולאחר שליחת תלוש השלימו לי.
יש צורך לשלוח שוב השנה.
אני לא מבינה למה ואיך זה עובד.
לי הטעינו 400
פניתי לסניף
שלחתי תלוש
והעלו ל700

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה