איך מזמינים את המתנה דרך האתר?ממחר יריד פסח באשמורת. תבדקו באתר- יש מתנה שווה!
מה המתנה? אין לי כח ללכת סתם ולעמוד בתור בשביל מגבות.. (כמו שנה שעברה)ממחר יריד פסח באשמורת. תבדקו באתר- יש מתנה שווה!
איך רואים?ממחר יריד פסח באשמורת. תבדקו באתר- יש מתנה שווה!
אני הצלחתי לראות את זה רק דרך כתיבת המילה יריד בחיפושאיך רואים?
לא הבנתי צריך להזמיןאני הצלחתי לראות את זה רק דרך כתיבת המילה יריד בחיפוש
זה נתן לי אופציה של הסבר על היריד(כל התשובות) שמה צריך לקרוא הכל זה כתוב...
צריך להזמין מראש ולבא בימים אלו לקבל את זה ביריד שמתקיים בקניוניםלא
לא הבנתי צריך להזמין
או לבא לקבל.
נכוןאיפה היה הרישום????
שעה חיפשתי באשמורת מתנה לחג, ראיתי את הפרסומת של HAPPY DAYS אבל יש שם רק רשימת קניונים, ובתוכה רשימת מבצעים, לא היה שם שום רישום לקבלת שי לחג...
כנ"ל, שלחתי מייל.נכון
אני בדיוק שלחתי להם תלונה על כך שהשרות שלהם לא מונגש לכולם הם שולחים הודעות על רישום למתנות רק בsms
לא הצלחתי להירשם למתנה למרות שגם לי אמרו שברביעי יוכלו להירשם (סתם עשיתי אשראי אשמורת).חשוב מאוד!!!הסמנכ"ל של אשמורת ענה לנו במייל ואמר שידאג לנו מחר לשי (למרות שלא היינו ברישום)
מזמנים לנסות גם...
kfircashmoret.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים