חיפה.........קניון הסינמול בחיפה מזמין ילדים מהדרום והמרכז להתאוורר במשחקיה בקניון ללא תשלום.
עדיף מאשר בדרום.חיפה.........
נהיה מסכן להסתובב שם.
זה לא קשור אלימשפחות ממרכז הארץ והדרום ברוכים הבאים !
ואגב לא כתבו פה את הסירות פדאלים שיש שם באותו מתחםבס"ד
משפחות ממרכז הארץ והדרום ברוכים הבאים !
עיריית מעלות תרשיחא והעומד בראשה מר ארקדי פומרנץ יחד עם כל תושבי העיר שמחים לארח אתכם בעירנו מעלות תרשיחא ומקווים להקל ולו במעט בזמן השהייה שלכם בעקבות המצב הבטחוני השורר בארצנו בימים אלו.
עיריית מעלות תרשיחא מזמינה אתכם במהלך השהייה בעיר להצטרף ולהנות משורה של אטרקציות באגם :
בריכה + איי גאמפ – בחינם
השתתפות חינם בפעילויות וחוגי המרכזים הקהילתיים ברחבי העיר
לאטרקציות הבאות תינתן הנחה של 50%
רייזרים
קרטינג
פיינטבול
פארק אקסטרים
במידה ותישארו בעיר לאחר חג השבועות אנא עדכנו אותנו לבחון השתלבות ילדכם בגנים ובבתי הספר וכן בפעילויות של המרכזים הקהילתיים ברחבי העיר.
ההטבות תינתנה לכל תושבי המרכז והדרום בהצגת ת"ז
אנחנו כאן איתכם ובשבילכם .
לפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד העירוני 04-9578868
או לרשת המתנ"סים - 050-4076238
ברורובנוסף הבריכה לציבור המעורב...
בינתיים לא רואים פה אף אחדתעברי כמונו ממעלות למרכז ותקבלי......
סתם.. אנחנו נשארים פה למרות האזעקות ולמרות שהילדים בכו שהם רוצים לחזור למעלות
חברות ממעלות כל הזמן דואגות ושולחות לי כאלה דברים
אגב, הבנתי שהישיבה במעלות גם פתחה את שעריה אבל כנראה כבר הכל נתפס אז אני לא מעלה את הפרסום
האירוח הוא לתושבי הדרום.תעברי כמונו ממעלות למרכז ותקבלי......
סתם.. אנחנו נשארים פה למרות האזעקות ולמרות שהילדים בכו שהם רוצים לחזור למעלות
חברות ממעלות כל הזמן דואגות ושולחות לי כאלה דברים
אגב, הבנתי שהישיבה במעלות גם פתחה את שעריה אבל כנראה כבר הכל נתפס אז אני לא מעלה את הפרסום
הצחיק אותי הרעיוןקרטינג
פיינטבול
פארק אקסטרים
במידה ותישארו בעיר לאחר חג השבועות אנא עדכנו אותנו לבחון השתלבות ילדכם בגנים ובבתי הספר וכן בפעילויות של המרכזים הקהילתיים ברחבי העיר.
ההטבות תינתנה לכל תושבי המרכז והדרום בהצגת ת"ז
אנחנו כאן איתכם ובשבילכם .
לפרטים נוספים ניתן לפנות למוקד העירוני 04-9578868
או לרשת המתנ"סים - 050-4076238
www.prog.co.il
אל תגזימי ברור שיותר
ומה קרה אם גם לנו יפרגנו קצת
סליחה?
4-5 אזעקות???
אני בהלם!
במבצעים זה תמיד פתוח בחינם לתושבי דרום.מה עם גן החיות התנכי פתוח חינם לתושבי הדרום או לא?
נכון ליום שלישי בשבוע שעברבמבצעים זה תמיד פתוח בחינם לתושבי דרום.
אבדוק לך.
חיפשתי ולא ראיתי שכרגע זה בחינם.נכון ליום שלישי בשבוע שעבר
נשלח על-ידי גן החיות התנ"כי בירושלים - The Jerusalem Zoo: 11 במאי ב-16:33
יש הטבה לתושבי הדרום. 35 ש"ח לילד או מבוגר בתשלום במקום בלבד עם הצגת ספח תעודת הזהות
נשמח מאוד שתעדכנו אם זה בחינם או פחות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים