דרוש מידע הטבות לתושבי הדרום עקב המצב הביטחוני

• הוסף לסימניות
ואתחיל:

הגן הבוטני האונבריסיטאי שבגבעת רם בירושלים
לאור המצב הביטחוני מזמין *הגן הבוטני האוניברסיטאי גבעת רם בירושלים* את תושבי הדרום ועוטף עזה ל *ביקור חינם* בגן המשתרע על פני כ-120 דונם וליהנות מסיורים עצמאיים בחלקות הגן השונות, ביקור בחממה הטרופית ונסיעה ברכבת הפרחים ( עד השעה 14:00).
*הגן פתוח בשעות 09:00 עד 19:00. הכניסה בהצגת ת.ז ועד יום ראשון 14.5*

לפרטים נוספים: הגן הבוטני 02-6794012

• הוסף לסימניות
הקרן למורשת הכותל המערבי מחבקת את תושבי הדרום!
בעקבות המצב הביטחוני, הקרן למורשת הכותל המערבי מזמינה את תושבי הדרום להצטרף למגוון סיורים חווייתיים באתרי מנהרות הכותל המערבי, ללא כל עלות.

הכניסה לאתרים בכפוף לתיאום מראש ושריון כרטיסים, מוזמנים ליצור קשר עם מוקד שירות הלקוחות שלנו ב- 5958* (ההטבה ניתנת בהצגת ת.ז. לתושבי הדרום (עד 40 ק”מ) ותהיה בתוקף עד לתאריך 15/05/23).
תושבי הדרום – מזמינים אתכם לחוויה ירושלמית עם ערך מוסף – גאים לעמוד לצדכם!

• הוסף לסימניות
מה עם גן החיות התנכי?
בסבב הקודם היה גם חרמון/אגמון החולה ועוד הרבה.....
בטוח אני שמוחמד מחאן יונס ועבדול מסג'עייה לא יודעים מה אנחנו מקבלים בתמורה, לולי כן הם לא היו מפרגנים לנו זאת....

• הוסף לסימניות
בסבב הקודם היה גם חרמון/אגמון החולה ועוד הרבה.....
בטוח אני שמוחמד מחאן יונס ועבדול מסג'עייה לא יודעים מה אנחנו מקבלים בתמורה, לולי כן הם לא היו מפרגנים לנו זאת....
אני באמת לא מבינה על מה ההטבות, כשאין כרגע שום דבר!

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבינה על מה ההטבות, כשאין כרגע שום דבר!
כל רגע יכול להיות
היום ביטלו אצלנו אירועים לכבוד לג בעומר בגלל החשש מטילים
ומחר יש חופש כפוי ומלחיץ לצאת מהבית אפילו שלא היה כלום, כי אין לדעת מתי זה יתחיל.

ככה שממש יעזור לצאת קצת ולהתאוורר במקום שבו אין את החשש הזה

• הוסף לסימניות
אני גם לא מבינה מה העניין פה.
מצד אחד עוד לא קרה כלום, ב''ה.
ומצד שני, מבטלים כל מיני דברים כאילו כבר קרה.
לא זכור לי אף פעם שישבו וחיכו ככה להתקפות כמו שיושבים עכשיו!
ולמה צריך לבטל לימודים אם אולי יהיו טילים?
בד''כ מבטלים רק אם ממש התחילה תקפה רצינית.
ככה אני זוכרת לפחות, וממש מתפלאת על המצב כאן.

• הוסף לסימניות
אני גם לא מבינה מה העניין פה.
מצד אחד עוד לא קרה כלום, ב''ה.
ומצד שני, מבטלים כל מיני דברים כאילו כבר קרה.
לא זכור לי אף פעם שישבו וחיכו ככה להתקפות כמו שיושבים עכשיו!
ולמה צריך לבטל לימודים אם אולי יהיו טילים?
בד''כ מבטלים רק אם ממש התחילה תקפה רצינית.
ככה אני זוכרת לפחות, וממש מתפלאת על המצב כאן.
פשוט ככה היה תמיד, חיסול-טילים ולכן אוטומטית הכניסו את הדרום לחירום.
למען האמת גם מערכת הביטחון די מופתעת מחוסר התגובה, יש לזה כל מיני ספקולציות, אבל תכלס מדובר בראש של מחבלים אז מי יודע אם ומתי יעלה להם הדם לראש והם יטווחו את הדרום.

• הוסף לסימניות
פשוט ככה היה תמיד, חיסול-טילים ולכן אוטומטית הכניסו את הדרום לחירום.
למען האמת גם מערכת הביטחון די מופתעת מחוסר התגובה, יש לזה כל מיני ספקולציות, אבל תכלס מדובר בראש של מחבלים אז מי יודע אם ומתי יעלה להם הדם לראש והם יטווחו את הדרום.
אבל למה להיות בלחץ אם בינתיים ב''ה אין כלום?
מה יכולה להיות התגובה שלהם?
כנראה מתקפה רצינית של טילים, לא?
ולדרומיים זה לא משהו חריג כ''כ, לצערנו הרב.
אז מה הפעם הלחץ הגדול?
אז יהיו עוד פעם אזעקות...
אני גם בטווח של הטילים בד''כ.
ואני רוצה לדעת אם אני צריכה להילחץ אם עד עכשיו עוד לא עשיתי את זה....

• הוסף לסימניות
בתור אשדודית, מסכימה איתך לחלוטין
מה הסיפור להשבית את הכל כשעוד לא קרה כלום???
נשגב מבינתי.
לא לוקחים סיכון, ממעטים לצאת מהבית
והתקהלויות גדולות
בגן של הבת שלי בת ה 4 יש 37 בנות
לא יודעת עד כמה יסתדרו בכאוס שייווצר במידה ותהיה אזעקה, להעביר את כל הבנות לממד תוך 45 שניות
ואיזו טראומה תהיה לבנות
עדיף לקחת מקדם הגנה ולעשות השתדלות
גם אם הם משתגעים משיעמום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה