דרוש מידע הטבות (-מתנות) במעבר (-ניוד) בין קופות חולים

• הוסף לסימניות
לא מעבירה בשום צורה
רק חופרת שנחזור אליהם חזרה
פעם פעם קיבלתי איזה גיפט קארד עלוב
ההתנהלות הזו רק פוגעת בנו הלקוחות
במקום שהקופות ישקיעו בשרות יותר טוב, משקיעים בהטבות בלתי חוקיות שלא קשורות בכלל לשרות שהקופה אמורה לתת
וכשזקוקים ח"ו לשרותים רפואיים, לא מקבלים אותם כמו שצריך.
הנה אז הגיע הזמן שגם אנחנו נקבל משהו, ולא שנפסיד גם את ההטבות וגם את השירות...
למה לביה"ח מותר לתת לילה נוסף בבית החלמה ועוד כמויות של הטבות ולקופ"ח (/לעובדות) אסור לתת לנו?

• הוסף לסימניות
העובדים מקבלים כנראה סכום הזוי
אחרת מה הסיבה שמנהלת המרפאה רדפה אחרי שאעבור קופה. התקשרה אלי 9 פעמים ברצף, כאילו אין לאנשים טאקט. לא עניתי, התקשרה מהנייד שלה -עד שהסכמתי
אבל את זה הם יכולים לתת בתור אלף דברים כמו מענקי עידוד וכו.
בעבר הייתי בקופה X ששם הביטוח המשלים יותר יקר מקופה Y והם העבירו לי כל כמה חד' הפרשים בגלל שלא רציתי לחזור לקופה בגלל הביטוח היותר יקר העבירו הפרשים כמו על קבלות אבל היה לי מאד קשה לעקב האם אכן עמדו בהבטחתם וגם אחכ אמרו שכבר אסור להם לעשות את זה
החברה הנ"ל שעשתה לי טובה גדולה. ואח"כ ביקשה שאעבור לכללית. היה לי לא נעים לסרב (כבר עברתי בעבר ולא אהבתי) בסוף קניתי לה כרטיס מתנה בשווי של כמה מאות ש"ח בחנות שאני יודעת שהיא אוהבת לקנות ושלחתי לה הביתה.

• הוסף לסימניות
הנה אז הגיע הזמן שגם אנחנו נקבל משהו, ולא שנפסיד גם את ההטבות וגם את השירות...
למה לביה"ח מותר לתת לילה נוסף בבית החלמה ועוד כמויות של הטבות ולקופ"ח (/לעובדות) אסור לתת לנו?
זה כבר קשור לחוקי המדינה
בכל מקרה אני יבצע כנראה ביטול מעבר שבוצע תחת לחץ
כלומר המנהלת לא עזבה אותי עד שאמרתי שאני עוברת ונתתי לה פרטי אשראי והכל
עכשיו עבר זמן ואני חוזרת בי ולכן אני אגיש כנראה בקשה לביטול מעבר דרך האתר

• הוסף לסימניות
זה לא חייב להיות כ"כ קשה לעבור קופה כל חצי שנה
כי כבר התרגלתם ומכירים את 2 הקופות
אז חצי שנה מאוחדת- חצי שנה כללית, וחוזר חלילה
זה לא באמת כזה מורכב להכיר עוד 2 רופאי משפחה, רופא ילדים ורופא שיניים
(כמובן שלא חייבים להעביר את כולם אפשר רק אחד ההורים וחלק מהילדים)

• הוסף לסימניות
זה לא חייב להיות כ"כ קשה לעבור קופה כל חצי שנה
כי כבר התרגלתם ומכירים את 2 הקופות
אז חצי שנה מאוחדת- חצי שנה כללית, וחוזר חלילה
זה לא באמת כזה מורכב להכיר עוד 2 רופאי משפחה, רופא ילדים ורופא שיניים
(כמובן שלא חייבים להעביר את כולם אפשר רק אחד ההורים וחלק מהילדים)
זה כבר תלוי בהיסטוריה רפואית

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אני יבצע כנראה ביטול מעבר שבוצע תחת לחץ
כלומר המנהלת לא עזבה אותי עד שאמרתי שאני עוברת ונתתי לה פרטי אשראי והכל
עכשיו עבר זמן ואני חוזרת בי ולכן אני אגיש כנראה בקשה לביטול מעבר דרך האתר
השאלה איך אפשר לבטל
1707988826967.png

מקור

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני רוצה לעבור למאוחדת
אולי מישהו מכיר משהו באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
ראיתי
שולחת לך מייל
אפשר היום עד 12 בלילה
אז תתקשרי עכשיו
הוא זמין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה