דרוש מידע הטבות של הסתדרות למורים

• פותח הנושא !?
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהי מכרה לי כרטיסים למיימדיון היום בהנחה של הסתדרות המורים
השאלה אם הם מאפשרים את העברת הכרטיסים, כי הכרטיסים על השם שלה
אני לא רוצה ליסוע ולהתקע
אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
מישהי מכרה לי כרטיסים למיימדיון היום בהנחה של הסתדרות המורים
השאלה אם הם מאפשרים את העברת הכרטיסים, כי הכרטיסים על השם שלה
אני לא רוצה ליסוע ולהתקע
אשמח לכל מידע!
אפשר,
אנחנו נסענו עם כרטיסים על שם מישהו אחר

• תודה
Reactions: !?
  • הוסף לסימניות
אפשר,
אנחנו נסענו עם כרטיסים על שם מישהו אחר
תודה!
נסעתם בתור המישהו האחר? או שזה מתקבל מבחינתם מלכתחילה?
אני רוצה לדעת כי אני מגיעה עם נכה שהתו נכה שלה זה על שמה השאלה אם לא יעשו לי בעיה שהתו נכה על שם אחד והכרטיס על שם אחר

• הוסף לסימניות
ע
תודה!
נסעתם בתור המישהו האחר? או שזה מתקבל מבחינתם מלכתחילה?
אני רוצה לדעת כי אני מגיעה עם נכה שהתו נכה שלה זה על שמה השאלה אם לא יעשו לי בעיה שהתו נכה על שם אחד והכרטיס על שם אחר
עם תו נכה אין לי מושג.
מישהו הזמין לנו כרטיסים של ארגון המורים ונכנסו לאטרקציה (לא מימדיון אבל לא נראה לי משנה) בלי בעיה בכלל

• תודה
Reactions: !?
  • הוסף לסימניות
ע

עם תו נכה אין לי מושג.
מישהו הזמין לנו כרטיסים של ארגון המורים ונכנסו לאטרקציה (לא מימדיון אבל לא נראה לי משנה) בלי בעיה בכלל
תודה רבה!!
אם יש למישהו מידע על התו נכה יעזור לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה