הטבלאות עם כל הנתונים...הכל מבולגן...נפגשתם עם זה??

• הוסף לסימניות
יכול להיות שצורת שמירת הנתונים בוורדפרס היא פשוט מבולגנת?:confused::confused:
או שאני לא בכיוון הנכון...

מישהו נתקל בזה ויכול לתרום לי עצות איך להסתדר עם זה??
דוגמא:
picture.php

איך מצליחים לשלוף ככה נתונים???:mad:
נ.ב. אע"פ שזה נוגע כבר יותר למאחורי הקלעים , אני מנסה את מזלי...לאור ההצלחה הקודמת..
כל עזרה תתקבל בתודה....

• הוסף לסימניות
קצת קשה לעזור כך כשלא ברורה המטרה.
אם את מנסה לייצא נתונים מתוך אתר קיים, כנראה שלא זו הדרך מכיון שמערכות נתונים לא תמיד שומרים נתונים בצורה שהיא הגיונית בעינייך. אלא בצורה שהגיונית לאותה מערכת. מכיון שהפריטים אמורים להסתנכרן עם טבלאות נוספות.

אני לא מכיר את הוורדפרס, אבל אני חושב שהכיוון צריך להיות חיפוש של פלאגין שיעשה ייצוא מסודר לקובץ CSV וכד' במקום לנבור בDB.

• הוסף לסימניות
נכון , חיפשתי פלאגין כזה ... אבל אני צריכה משהו תמידי ,
כלומר לא שזה ייצא לי קובץ מסויים אלא שתיהיה לי אפשרות ליצור שליחת נתונים כ JSON
ואז אני יוכל לשלוף נתונים בצורה מסודרת ...
מטרה: אפליקציה שמשתמשת בנתונים האלו...

• הוסף לסימניות
הסיבה שוורדפרס עושה ככה זה בשביל לאפשר הוספת מאפיינים דינמית. מה שנקרא "סכימה פתוחה". אם כל מאפיין זה שדה בטבלה, וממילא גורם לALTER לטבלה זה מאוד בעייתי, והמרחב הסביר מאוד מאוד מוגבל בכמות השדות ובהיקף השינויים המזעזעים את המסד כולו.
דרך הכתיבה הזאת (שמה EAV: ישות-מאפיין-ערך) אכן "לא נורמלית" (תרתי משמע) בעיני מי שמגיע מכיוון המסדי נתונים הטבלאיים, אבל עושה תוצאות שא"א להגיע אליהם עם גישה אחרת: אפיון בלתי מוגבל.
אני מציע לחיות עם הדרך הזו בשלום, ולתשאל עבור האפליקציה את כל הערכים המתאימים והיא כבר תדע לנתח את העסק בקלות. זה לא אמור להיות קשה וזה אפי' יותר קל מהתמודדות תכנותית עם JOINים של מסד נתונים טבלאי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@שמח לעזור: החכמתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר א;1441068:
יפה..הגיוני מאוד...
אז איך עושים את זה?

אתם כותבים את האפליקציה?
באיזה שפה/טכנלוגיה?
אפשר לראות את הקוד שאיתו ניסיתם?

• הוסף לסימניות
אנחנו, כן...
אפליקצית native
android
ועוד לא התעסקנו עם שליפת הנתונים כי פשוט אין דרך לעשות שליפה מסודרת של הנתונים באתר
זה בדיוק הבעיה, איך אני מסדרת את הנתונים בטבלה או משהו אחר בצורה מסודרת ???
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
קשה לי להסביר בקוד, כי אני ממש לא יודע כלום (פרימוורק בשביל עבודה עם json, איך התשאול עובד, מה אתם מעוניינים וכו').
אבל בגדול זה מאוד פשוט, אם מעוניינים בערך של מאפיין ספציפי לערך ספציפי, זה הכי קל: תשאול הטבלה הזו עם פילטר של Type שווה "שם"+"מאפיין". בשביל כל המאפיינים, אז מחפשים עם Wildcard משהו כמו "שם%".

• הוסף לסימניות
ניסיתי... זה לא הולך ...
לפי הדוגמא שלמעלה למשל:

PHP:
select left(type,"59") as field
 from table
where type like 'פריט%'
בעיות:
1. 59 זה רק כשרוצים פריט מסויים וכשאני לא יודעת מראש?
2. זה לא שורה לאובייקט, איך אפשר לקחת ככה את הנתונים?

למשל אני רוצה את האובייקט ששמו אני , אין לי שורה של אובייקט כזה אלא כמה שורות שאין ביניהם שום דבר משותף...
אני ממש ממש בבעיה מה לעשות..:(:(:(

• הוסף לסימניות
טוב חברה סליחה על השיגוע אבל הצלחתי ברוך ד'
המון המון המון המון join ים אבל העיקר זה נותן ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה