כללי הטבעה כסף

• הוסף לסימניות
זה הפעם הראשונה שאני צריכה להכין לוגו להטבעה,
וגם לא ידעתי בהתחלת עבודה שהם רוצים לעשות הטבעה על סידור אז לא הכנתי את זה להטבעה,
השאילה שלי איך אני צריכה להכין את זה?מה אני צריכה לעשות שחור ומה לא?
אני צריכה לשלוח את זה מחר בבוקר לדפוס ואני מאוד לחוצה :(
תודה

קבצים מצורפים

• לוגו שחור לבן copy.jpg
    KB 626.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
בהטבעה אין אפשרות להשתמש באפורים.
צריך להפוך הכל לשחור לבן לגמרי, כשהשחור יהיה מוטבע.
להשתדל לא לעשות קוים דקיקים מדי שעלולים להעלם בהטבעה.

• הוסף לסימניות
ושימי לב לכלל - הלבן בולט השחור שקוע.
אז אם רוצים כסף מלא - שחור
אם רוצים ריק מכסף - לבן.

ואם עושים גם גלופת הטבעה עיוורת (ללא צבע) - לעשות קונטור מסביב למילים ולאובייקטים שצבועים בכסף.

• הוסף לסימניות
צריך להפוך את הלוגו לשחור לבן (לא אפור!).
השחור יהיה מוטבע, הלבן ישאר בצבע הסידור.

• הוסף לסימניות
הסירי גרדיאנטים ואפקטים, אין לזה שום משמעות בהטבעה.
אח"כ צרי קובץ שבנוי משחור לבן בלבד, כפי שהסבירו לך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים,
ככה זה בסדר?

קבצים מצורפים

• לוגו שחור .jpg
    KB 405.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
...והערה "השקפתית" אחת לסיום:
לוגו איכותי אינו נסמך רק על צבע (לא כל שכן על מעברי גוון ומילויים) - אלא על צורניות טהורה. וזה מבחנו הגדול.
"לוגו אירוע" הינו יוצא מן הכלל, אך עדיין יש להתחשב לכתחילה באפשרות להעביר אותו לצבע אחד (ע"ע "מבחן הפקס"). כך נמנעים מראש האכזבה והתיסכול בהעברתו להטבעה, חיתוך וכד'.

בהצלחה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויסמן;522268:
תודה רבה לכל העוזרים,
ככה זה בסדר?

זה בסדר, הייתי מפשטת אותו יותר, הוא קצת מורכב ולא בטוח שיתקבל יפה בהטבעה.

• הוסף לסימניות
הערה קטנה לדיוק: העיטור בצד שמאל למעלה לא לגמרי סימטרי עם המקביל לו בימין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה