בקשה הטבת יום הולדת בדרים כארד

לי יש הנחה עד עוד יומיים
מי שרוצה שתפנה אלי

יש לי החודש יום הולדת ואין לי עדיין מועדון בשילב , אם אני עושה אני יכולה לקבל מיד את ההטבת יום הולדת?
ועד מתי המבצעים השווים החודש?
האם באילת בחנות המחיר יותר זול?

אני מעוניינת השאלה האם לא צריך את בעל הכרטיס מועדון? או שיש אפשרות לקנות דרך האתר שלהם עם הטבת יומולדת?
לא יודעת אם אפשר דרך האתר....תבדקי את הנושא
אם לא ואת גרה בבית שמש וקונה בביג, אפשר לתאם להיפגש, אנחנו גרים ממש קרוב

כל מי שרצתה
לצערי זה כבר לא רלונטי כי עבר התאריך 😐

מצטרפת יש לי הטבת יומולדת בנובמבר וVIP במודיעין עילית

לאלו שקונות מוצר יקר כגון עגלה נניח ב 2,000 ש"ח
ההטבה של הנחת יומהולדת היא עד סכום של 1,000 ש"ח
כך שאכן חוסכים 300 ש"ח, אבל כנגד לא את זאת שצוברת את הנקודות של הקניה שבסכום זהה להנחה
כך שבעייני זה לא באמת משתלם

לאלו שקונות מוצר יקר כגון עגלה נניח ב 2,000 ש"ח
ההטבה של הנחת יומהולדת היא עד סכום של 1,000 ש"ח
כך שאכן חוסכים 300 ש"ח, אבל כנגד לא את זאת שצוברת את הנקודות של הקניה שבסכום זהה להנחה
כך שבעייני זה לא באמת משתלם
ברור שיותר משתלם אם המועדון שלך ואת משתמשת. אבל 300 שח זה עדיין הנחה יפה. למה לא משתלם לחסוך 300?
לדעתי לקנות דונה X ב-2000 שח במקום מחיר רגיל של 2890 זאת מציאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה