הטובים לטיס

• הוסף לסימניות
תשובה שקיבלתי מגדי פולק (או בא כוחו) בקשר לקורס לציור אקדמי:

כדי לגבש קבוצה ברמה טובה באמת, אנחנו זקוקים לפחות לחמש עשרה מועמדות שהעבודות שלהן משקפות רמה בסיסית מסויימת,
ואז לאתגר אותן במספר משימות, ולפי התוצאות לבחור מתוכן את עשר המשתתפות בקורס.
מתוך 13 נרשמות ששלחו עבודות ברמה טובה, אישרו השתתפות רק חמש, שלוש נסוגו מסיבות שונות, והשאר אפילו לא הגיבו להודעה על המפגש.
אין לנו בסיס לקבוצה, וממילא כל התכנית מתבטלת מעיקרה.

לא החמצה? חבר'ה, זו הזדמנות מטורפת ללמוד מהמאסטרו.
מי בכל זאת מעוניינת?

• הוסף לסימניות
מבחינתי המניעה העיקרית זה המיקום, שמאלץ אותי להגיע ברכב, דבר שלא אפשרי כל כך מבחינתי

• הוסף לסימניות
אפשר קצת פרטים? מחיר, מיקום, תנאים...

• הוסף לסימניות
אם זה היה באזור המרכז, רוב הסיכויים שהייתי מצטרפת.

• הוסף לסימניות
הבהרה: אינני קשורה לזה יותר מכל אחת מכן.
נרשמתי וזו התשובה שקיבלתי. מקווה שעוד תתגבש קבוצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי זה רחוק מידי. אם זה היה קרוב הייתי שוקלת ברצינות

• הוסף לסימניות
באמת בעייתי מבחינת המיקום. אם היה בבני ברק הייתי מצטרפת

• הוסף לסימניות
הוי, איך הייתי רוצה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה