בקשה הטור האחרון של גולי קופרשטין

• הוסף לסימניות
מחפשת את הטור האחרון "כבר חוזר" של ג'ולי קופרשטין בעיתון קטיפה
מי שיוכל להעלות לפה ,יבורך!
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
כך כתוב בין היתר בטור המרגש של גול'י קופרשטיין:

ג׳ולי קופרשטיין, אמו של בר קופרשטיין שחזר משבי חמאס, מעדכנת את קוראות מגזין קטיפה: ״ביום ראשון בערב נעבור בבני ברק, נערוך לבר סיור, נפגוש את התושבים האכפתיים וניכנס להתברך״.

אני ישמח לדעת באיזה שעה
אם למישהו יש מידע
תודה!

• הוסף לסימניות
הטור של השבוע.

קבצים מצורפים

• 1000010584.jpg
    1000010584.jpg
    KB 266.4 · צפיות: 306
  • בר חזר!!!.zip
    KB 240.5 · צפיות: 152
  • הוסף לסימניות
אפשר בקצרה להבין מה הקשר של קופרשטיין לקטיפה ולב"ב?

• הוסף לסימניות
אני מנסה שוב את מזלי
אפשר לראות היום את גול'י קופרשטיין בבני ברק?
זה ממש חשוב לי!
למי שיש פרטים אני ישמח להתעדכן!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכן
הם אמורים לעבור ברחובות רבי עקיבא/ירושלים/חזו''א לפי מה שידוע לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי יכולה לעלות את הטור מקטיפה, מהחופש הגדול [?]
בו ג'ולי המיוחדת מתארת את הפגישה העתידית עם בר?
תודה

• הוסף לסימניות
תודה, תודה שטרחת
גם זה טור מקסים ומרגש, כמו כולם
אבל היה טור שהיא ממש מתארת מה יהיה כשבר יחזור
בזמנו, התקשיתי לקרוא מרחמים עליה ועליו, היום חשוב לי
שוב תודה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה