עזרה הטיסה שבוע הבא - והדרכון תקוע אצל חברת שליחויות HFD - ללא אפשרות ליצירת קשר

• הוסף לסימניות
אשמח ממש לעזרת המנוסים
עשינו לבת שלי דרכון לפני תקופה, וקבלנו הודעה שזה מחכה בלוקר , הגענו ללוקר מס' פעמים והוא היה לא תקין ולא ניתן היה להוציא אותו.
התקשרנו למס' כלשהו (שכרגע אין בו בכלל מענה) והגענו לשירות העברת שיחות, לאחר כמה שעות התקבלה הודעה לקונית בsms שהלוקר לא תקין ויש להמתין להודעה שהוא עובד.
סוף סוף הגיעה ההודעה שהדרכון ממתין בלוקר , אממה - הדרכון כבר לא שם! במקב באתר אני מגלה שזה חזר חזרה למחסן
ואין לי עם מי לדבר אין טלפון, ואצאפ זה רובוט כלשהו לא רלוונטי
בלית ברירה אני יסע למחסן לקחת את זה אבל אם רק אדע איפה זה ממקום.
מה עושים, משהו מכיר את החברה ויודע איך ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
אשמח ממש לעזרת המנוסים
עשינו לבת שלי דרכון לפני תקופה, וקבלנו הודעה שזה מחכה בלוקר , הגענו ללוקר מס' פעמים והוא היה לא תקין ולא ניתן היה להוציא אותו.
התקשרנו למס' כלשהו (שכרגע אין בו בכלל מענה) והגענו לשירות העברת שיחות, לאחר כמה שעות התקבלה הודעה לקונית בsms שהלוקר לא תקין ויש להמתין להודעה שהוא עובד.
סוף סוף הגיעה ההודעה שהדרכון ממתין בלוקר , אממה - הדרכון כבר לא שם! במקב באתר אני מגלה שזה חזר חזרה למחסן
ואין לי עם מי לדבר אין טלפון, ואצאפ זה רובוט כלשהו לא רלוונטי
בלית ברירה אני יסע למחסן לקחת את זה אבל אם רק אדע איפה זה ממקום.
מה עושים, משהו מכיר את החברה ויודע איך ליצור קשר?
תבדקי מולם פה h.status @ hfd.co.il
נתנו לי שרות מצוין

• הוסף לסימניות
עברנו איתם סרט בסוף שלחו שליח עד הבית אם הדרכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיבלתי היום הודעה קולית לקחת הדרכון מלוקר בקניון עזריאלי בר"ג. במעקב הדואר מופיע אין נתונים על דבר הדואר מסוג מדלת לדלת שמספרו וכו'.
והם מודיעים שתוך 72 שעות צריך לקחת אם לא זה חוזר ללשכת האוכלוסין.
וגם קיבלתי הודעה על ת.ז. שממתינה בדואר בב"ב, ניסיתי לבדוק באתר וגם שם מודיעים לי שהמספר לא תקין.
מי יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
הודעה אחת קיבלתי היום מ hfb על דרכון
לפני שבוע הודעה קולית מהדואר על ת.ז.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי. זה כבר הגיע. עכשיו צריך לנסוע ולהביא.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי הודעה שזה בלוקר, ושתוך 72 שעות לבוא לקחת
הבעיה היא שלא נראה לי שאספיק
האם זה באמת חוזר אחרי 72 שעות?
האם זה מדויק?
ומה צריך להביא כדי לקבל את זה?

• הוסף לסימניות
תנסי שלוחה 3
טלפון נוסף 073-3745603
אני השארתי הודעה ומיד חזרו אלי

• הוסף לסימניות
אם לא מגיעים לאסוף מהלוקר בזמן הם מחזירים למשרד הפנים וצריך להגיע לשם לאסוף.
את שלי שמו בלוקר בקצה העולם שמאלה באיזו תחנת דלק .....זה היה סיוט למצוא את המקום.....
את של הילדים פשוט לא הגעתי לאסוף (זה לא היה לי דחוף)
והתקשרו אלי אמרתי להם שאני לא עושה עוד פעם טיול שכזה... ואמרו שישלחו לי הביתה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה