כללי הטיפ הזה יעבוד גם באינדזיין, פוטושופ ואילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
נגיד שאתם באמצע לצייר איזה ריבוע, עיגול, כוכב. לא משנה מה.
באמצע פעולת הציור אתם רוצים להזיז אותו ולהמשיך לצייר. לחצו על מקש הרווח, אל תעזבו את העכבר, הזיזו את האובייקט, עזבו את הרווח והמשיכו לצייר. נחמד, לא?

• הוסף לסימניות
בקורל זה קליק ימיני וגרירה תוך כדי.
(פשוט לא רוצה להפלות את משתמשי קורל)

• הוסף לסימניות
קורל? יש סיבה טובה היום לעבוד עם התוכנה הזו?
אני לא רוצה לזרוק אבן בבור של קורל. כשאני התחלתי גרפיקה היא הייתה התוכנה היחידה בשוק, כשהגרפיקה רק התחילה להיכנס למחשב, או יותר נכון כשהתחיל המחשב...
אני עזבתי את קורל בגירסה 3 (אני חושב), אתם יודעים איך עבדנו אז? תלחצו בקורל F9 (אם זה עדיין כך) וכל הקובץ עובר למצב קווים כזה (בלי צבעים).
כך עבדנו, בלי לראות מה אנחנו עושים!
אחרי שסיימנו היינו לוחצים F9 ואז הקובץ היה נבנה עם הצבעים דקות ארוכות (כן, קפה) ואם היו מעברי צבעים יכולנו לאפות בזמן הזה עוגה...
המחשבים היו 386 ודיסק קשיח של 40 מ"ב (כן מ"ב לא ג'יגה בייט) היה מחשיב אותך לעשיר!

• הוסף לסימניות
רמי, באינדיזיין, כשכותבים ורוצים 'לזוז קצת' לחיצה על מקש הרווח ייתן ....רווח (אלא מה?)
בשביל זה לוחצים על מקש 'אלט'

• הוסף לסימניות
אכן מעצבן באינדזיין, בקווארק ה'אלט' עובד בכל המצבים. אבל אפשר לשנות את זה או להתרגל (מה שקרה לי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;136654:
קורל? (כן, קפה)
חשבתי שהתבלבלת עם אילוסטרייטר.
אבל אם אתה מדבר על קורל 3, נו, לא אתווכח. פשוט לא יכול לזכור מה היה אז. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה