הטיפ היומי, ובו יסופר על מנהלת נכבדה, על שֵד משחת חסר צבע, ועל קיסם שבור... (-ישור לימין, האנגאאוט)

• הוסף לסימניות
הפתרון השני - להוסיף תו מודגש (אפשר רווח) או ירידת שורה shift+enter כן יעזרו גם לצד השני
אולי אפשר לשנות מעט את התוסף כך שיכניס תג HTML כלשהוא לתוך כל טקסט שהוא וכך גם בצד השני זה יעזור?
לא עוזר!
התכתבתי עכשיו בין 2 מיילים שלי.
באחד שבו הוספתי בולד זה הסתדר, בשני לא :(

• הוסף לסימניות
תודות רבות ל @zvizvi5 ממש עזר לי!!
העלה את התוסף גם לפיירפוקס.
אך דא עקא, שנטפרי, הודיעו לי ש"אופס"... והם "מחפשים פתרונות כיצד לסנן את האתר הזה"...
אנה אני באה??
את זה כבר צריך לשאול את נטפרי...
אנסה לבדוק אם גם את זה אפשר להתקין שלא מהחנות.

אבל היכן יש התוסף לפיירפוקס?

• הוסף לסימניות
תודות רבות ל @zvizvi5 ממש עזר לי!!
העלה את התוסף גם לפיירפוקס.
אך דא עקא, שנטפרי, הודיעו לי ש"אופס"... והם "מחפשים פתרונות כיצד לסנן את האתר הזה"...
אנה אני באה??
את זה כבר צריך לשאול את נטפרי...
אנסה לבדוק אם גם את זה אפשר להתקין שלא מהחנות.

אבל היכן יש התוסף לפיירפוקס?
מצאתי!

הוראות התקנה לדפדפן פיירפוקס.
1. הורידו את הקובץ מכאן.
2. עברו לדף התוספים: תפריט > תוספות.
או רשמו בשורת הכתובת: about:addons
3. גררו לשם את הקובץ שירד.
4. אשרו את ההתקנה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה