הטלפון שמכרו במשנת יוסף לפני שבועיים בערך

• הוסף לסימניות
קניתי מהם את הטלפון הנייד, עבד יפה שבועיים, אבל שלשום פשוט נכבה ולא רוצה להידלק בשום אופן. הוצאתי בטריה, הכנסתי, הטענתי. כלום. פשוט שבק חיים לכל חי.
במשנת יוסף טוענים שאם השתמשתי אז האחריות על איי כושר.
רציתי לדעת אם יש עוד כמה שקנו את הטלפון הזה והוא התקלקל. מה עשיתם? האם קיבלתם את הכסף בחזרה?

• הוסף לסימניות
קניתי בעבר והחזיק זמן מועט ונשלח לתיקון דרך חנות שעובדת עם סאמויקס והחזיק עוד זמן מועט עד שמת - פלאפון זבל שלא שווה את הכסף.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הפלאפון של "משנת" על ההתחלה המקשים לא היו משהו, עכשיו אחרי חצי שנה בקושי עובדים.

• הוסף לסימניות
גם אצלי המקשים לא משהו, לפחות לא היו עד שהטלפון כבה.
לפחות אשלח לתיקון. גם משהו. אולי יחליפו לי את הטלפון.
אבל טוב לדעת שלא לקנות מהם יותר.
תכל'ס המכשיר עצמו מאוד נוח לי, ממש חבל שהוא ככה.

• הוסף לסימניות
לטובת מי שלא קנה ממשנת יוסף-
באיזה דגם מדובר, שנדע לא לקנות?

• הוסף לסימניות
לטובת מי שלא קנה ממשנת יוסף-
באיזה דגם מדובר, שנדע לא לקנות?
אני לא יודעת אם מדובר בדגם ספיציפי. לפני כשנה קניתי מהם טלפון דומה ואיך שהגעתי הביתה הוא לא עבד. אז החזרתי אותו מייד בלי בעיות כי עדיין לא השתמשתי בו. לעומת זאת הפעם זה עבד במשך שבועיים, אז הם לא מוכנים לקבל בחזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה