כללי הטמעת בלאנק בוורד

• הוסף לסימניות
איך מטמיעים בלאנק בוורד?

אני צריכה להטמיע בלאנק שלם (שהוא לא רק כותרת עליונה ותחתונה)
שיוכלו לכתוב עליו טקסט

איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
תוסיפי את הקובץ של הבלאנק כתמונה בתוך האופציה של כותרת עליונה
תסדרי את הגלישה
והרי לך בלנק.

• הוסף לסימניות
תודה
איפה נמצאת האופציה של להכניס תמונה בכותרת עליונה?
אני לא מוצאת אופציה כזו

• הוסף לסימניות
תלחצי באיזור של הוספת הכותרת העליונה, ואז זה פותח את האופציה של הוספת הכותרת העליונה.
אח"כ תלחצי על "הוספה", ואז תוסיפי את התמונה.
את יכולה לשלוח אלי. אכין לך ציק'ציק.

• הוסף לסימניות
תודה!
זה פשוט לא הולך לי.... זז לי מצד לצד :)
אני אשמח לשלוח לך... מה המייל?

• הוסף לסימניות
זה לא זז כי צריך להגדיר את גלישת הטקסט כמאחורי הטקסט ואז אפשר להזיז אותו.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מילה ממש שאמרת...
אני גרועה בוורד. שונאת את התוכנה הזו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;1222450:
לא הבנתי מילה ממש שאמרת...
אני גרועה בוורד. שונאת את התוכנה הזו :)

שתי לחיצות על העכבר באזור העליון של הדף.
הוספת תמונה-מוסיפים את הבלנק. מגדירים אל מאחורי הטקסט.
לאחר מכן לוחצים שוב שתי לחיצות על האמצע של הדף.
ו...זהו. יש לנו בלנק בוורד;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה