כללי הטמעת גופנים ב POWERPOINT - יש חיה כזאת?

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במקום העבודה שלי עלי לערוך מצגת תדמית. מסיבות טכניות, עליה להיות ערוכה דווקא ב- POWER POINT.
כמובן, אלמנטים גרפיים אני מייבאת כ JPG מן התוכנות הרצויות לי, וסך הכל אפשר להגיע לתוצאה לא רעה גם ב POWER POINT.
הבעיה, כמובן, זה הטמעת הגופנים.
יש חיה כזאת?

פעם מישהו העלה פה אפשרות כזו ב WORD. אינני זוכרת פרטים, לצערי.
אולי גם ב POWER POINT אפשר?

כל מידע יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
כן יש חיה כזאת

אני רק לא בטוחה שאני זוכרת איך :)
ממה שאני זוכרת ישנה אפשרות בשמור ושלח (בעבר נראה לי קראו לזה ארוז ושמור...)
ואז הוא אמור לשמור את הטקסט כשהוא שומר את המצגת.
אני גם חושבת שאם את שומרת את זה כpower point presentation זה גם שומר גופנים
והאופציה האחרונה היא שתהפכי את הגופן לצורה באילוסטרייטור ואז תביאי אותה למצגת
(ברור שזה עדיפות אחרונה והכי פחות יעילה)
מקווה שמשהו מכאן קצת עזר לך :)

• הוסף לסימניות
אני גם מתמודדת עם הבעיה הזאת הרבה.
ופותרת אותה במס' אפשרויות:
1. מכינה שקופיות שלמות באילוסטרייטור ומביאה אותן סגורות לפאור פוינט.
2. מצרפת לדיסק המצגת תיקיית גופנים ובה הגופנים שיש להתקין במחשב לפני הצגת המצגת (ואז יש לדאוג שבאמת יועתקו הגופנים...).
3. יש איזשהיא אפשרות לשמור בשם את הטקסט ולהפוך אותו לתמונה, ואז לייבא את ה"תמונה" מחדש, אבל אני לא זוכרת כיצד.
4. הרגע גיליתי שאפשר להכנס (באופיס 2010, אולי גם בקודמים) ל: קובץ\אפשרויות\שמירה\הטבע גופנים בקובץ.
אפשר גם להגיע לזה דרך קובץ\שמור\כלים\אפשרויות שמירה\הטבע גופנים בקובץ.
מסתבר שזה יעזור, אם כי לא בטוח שלכל סוגי הגופנים.
בהצלחה! תעדכני אותנו בדרכים שבהם הסתדרת.

• הוסף לסימניות
אני גם מתמודדת עם הבעיה הזאת, ופותרת אותה במס' אפשרויות:
2. מצרפת לדיסק המצגת תיקיית גופנים ובה הגופנים שיש להתקין במחשב לפני הצגת המצגת (ואז יש לדאוג שבאמת יועתקו הגופנים...).
3. יש איזשהיא אפשרות לשמור בשם את הטקסט ולהפוך אותו לתמונה, ואז לייבא את ה"תמונה" מחדש, אבל אני לא זוכרת כיצד.
4. הרגע גיליתי שאפשר להכנס (באופיס 2010, אולי גם בקודמים) ל: קובץ\אפשרויות\שמירה\הטבע גופנים בקובץ.

• הוסף לסימניות
יש

אני גם מתמודדת עם הבעיה הזאת, ופותרת אותה במס' אפשרויות:

• הוסף לסימניות
צדקה ATARAZ.
אפשר להשתמש ב: קובץ\שמור ושלח\ארוז מצגת עבור תקליטור.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדלר;659048:

זה נשמע באמת מצויין. מקווה שזה יעבוד לי.
כל השאר קצת פחות, כי קבצים מאילוס' ניתנים לעריכה רק על ידי מי שיודע אילוס', ואני חייבת שהמצגת תוכל לעבור שינויים גם על יד משתמשי אופיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה