הטמעת וידאו בwix

• הוסף לסימניות
כמה שאלות, אם משהו יודע ויכול לעזור תבוא עליו הברכה...

יש אפשרות להטמיע בוויקס וידאו מאתר אחר שהוא לא יו טיוב או וימאו?
איך אני מוציאה כתובת url של וידאו מאתר?
יש לוויקס שרות לקוחות בעברית?
האם עדיף לעשות את זה בוורדפרס?

אודה מאוד למי שיכול לעזור ולענות!

• הוסף לסימניות
יש בויקס אפשרות לעלות ווידיאו לשרת שלהם כמו תמונות.

אין בוויקס שירות לקוחות בעברית, למרות שזה פיתוח ישראלי והמשרדים שלהם בישראל.

ולהוציא URL מאתר: ברוב אתרים מקישים על F12, עוברים לסימנייה nework, עושים ריענון, ומחפשים שם את הכתובת URL, ואז מכניסים אותו כקוד URL.
ברוב האתרים זה עובד

• הוסף לסימניות
לגבי וורדפרס, אין ספק שאתר מקצועי לא בונים על וויקס, וזה טוב לתיק עבודת וכדו', אבל אם תרצי לבנות אתר ברמה שלך, (אגב מאוד יפה) תצטרכי גם לשלם בהתאם..
אני גם בונה עכשיו אתר בויקס, וגם נתקע בהמון אפשרויות שחסר בויקס כי זה לא קוד פתוח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
הבעיה בהעלאת וידאו לאתר שלהם הוא שאני בונה אתר עם הרבה וידאו, יותר מהמקסימום זכרון שהם מאפשרים בדומיין...

• הוסף לסימניות
קודם כל, בתשלום סמלי של 8.25$ לחודש, תקבלו גם דומיין, וגם יורידו לך את הפרסומות שלהם, וגם יעלו לך את הנפח ל3 וגם יעלו לך את הרוחב פס(מהירות) ל2GB. ראה כאן
אני חושב שזה ממש משתלם, לא קשור לווידיאו,.

עכשיו לגבי הווידיאו השאלה לאיזה שרת תוכלי לעלות כך שיראו את זה בכל הסינונים (שאגב זה גם בעיה כשמעלים לשרת שלהם..)

• הוסף לסימניות
אבל גם אם הןידאו הועלה לשרת איך מכניסים אותו לאתר?

• הוסף לסימניות
קטע מתוך העזרה שלהם:
Currently, it is not possible to upload your own video (.MP4, .AVI, .MOV etc.) to your Wix site.
In order to add a video to your Wix site, you must first upload the video to YouTube or Vimeo. Only then, can you add the video to your site. To learn more about adding a video, click one of the links below:

בתרגום חופשי:
אתה לא יכול להעלות סרטונים משלך. אפילו שיש שם מקום לסרטונים. תסתדר דרך שני האתרים האחרים.

נו.. אז מה עושים? זה ממש חסם.

• הוסף לסימניות
איכשהו בתמיכה הגעתי לשאלה דומה ותרגמתי בגוגל:

בקשה: העלאת וידאו משלך
נכון לעכשיו, לא ניתן להעלות וידאו משלך (.MP4, .AVI, .MOV וכו ') לאתר ויקס שלך. כדי להוסיף וידאו לאתר ויקס שלך, אתה צריך קודם כל להעלות את הסרטון ל- YouTube או Vimeo. רק אז, אתה יכול להוסיף את הסרטון לאתר שלך. כדי ללמוד עוד על הוספת סרטון, לחץ על אחד הקישורים הבאים: YouTube Vimeo ניתן גם לחפש שוק App ויקס עבור יישום צד שלישי המאפשר לך להעלות סרטונים משלך. אנחנו עובדים ללא הרף כדי לעדכן ולשפר את המוצרים שלנו, והמשוב שלך הוא מוערך מאוד. אם זו תכונה אתה רוצה לראות בעתיד, אנא לחץ להצביע עבור תכונה זו ואנחנו נוודא כדי לעדכן אותך. טיפ: אפשר להעלות וידאו משלך כרקע עמוד או כרקע עז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;2125154:
ניתן גם לחפש שוק App ויקס עבור יישום צד שלישי המאפשר לך להעלות סרטונים משלך.

בקשר לזה. ניסיתי להעלות לאפליקציית הוידאו גלרי שהורדתי סרטון.
יש למשהו url תקין לוידאו שאינו יו טיוב שאוכל לנסות להעלות?

• הוסף לסימניות
תנסי אולי באתרים הכשרים לאיזה סרטון שיש להם או שתעלי משהו לדרייב או לדרופבוקס

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר והוא מאוד מרשים ויפה.
בסיום עמוד ״אודות״ יש שורה ״מזמינה אותך להתרשם מהגלריה שלי ולנשום את הצבע״
הייתי ממליץ לעשות מהמילה ״גלריה״ לינק לעמוד הגלריה. וכו׳ וכו׳

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה