עזרה הטמעת חתימה מורכבת בג'מייל - איך מבטלים רווח בין שורות בג'מייל?

• הוסף לסימניות
עשיתי ללקוח חתימה מורכבת כמו פאזל
כל חלק אמור להיות כפתור
הבעיה שג’מייל לא נותן לי להתפטר מהרווח בין השורות והחתימה נהרסת

עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי הגדרה שמבטלת רווחה בין השורות (או אפילו רק מצמצמת אותו..)
מישהו יודע איך מבטלים רווח בין שורות בג’מייל? הצלה…

אמרו לי לעבוד דרך דף אלמנטור ואז להדביק לג'מייל, עשיתי את זה והכל נהרס שוב בג'מייל
אולי יש עוד דרך?
אודה מאוד לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
עשיתי ללקוח חתימה מורכבת כמו פאזל
כל חלק אמור להיות כפתור
הבעיה שג’מייל לא נותן לי להתפטר מהרווח בין השורות והחתימה נהרסת

עברתי על כל ההגדרות ולא מצאתי הגדרה שמבטלת רווחה בין השורות (או אפילו רק מצמצמת אותו..)
מישהו יודע איך מבטלים רווח בין שורות בג’מייל? הצלה…

אמרו לי לעבוד דרך דף אלמנטור ואז להדביק לג'מייל, עשיתי את זה והכל נהרס שוב בג'מייל
אולי יש עוד דרך?
אודה מאוד לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
בלי לפתור את הבעיה בשיטה המסורתית, רק רציתי להציע רעיון נוסף, אפשר ליצור תמונה גמורה של התצורה ואת זה להכניס למייל. רק ש-לא תמיד התמונה תהיה מוצגת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה