הטמעת תאריך עברי באתר ב-html

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיציג לי באתר את התאריך העברי, לא בעת לחיצה

• הוסף לסימניות
השורה שהבאתי לך עובדת ב HTML מצוין ובאנגולר היא נתקעת, אין לי מושג למה
גם אני הייתי צריכה לפני כמה זמן וקיבלתי את התאריך דרך השרת בצורה יותר מסובכת.

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיציג לי באתר את התאריך העברי, לא בעת לחיצה
תסבירי את עצמך,
מתי את רוצה שיוצג התאריך העברי באתר שלך?
מיד בעת טעינת הדף או לאחר שהמשתמש בחר תאריך לועזי או אפשרות אחרת?
אשמח לעזור...

• הוסף לסימניות
יש לי אתר באנגולר.
אני רוצה שלאורך כל האתר (דרך app-component) יוצג התאריך העברי.
מיד בעת טעינת הדף

• הוסף לסימניות
לצערי הרב עדיין אינני יודע היטב אנגולר כך שקשה לי לשייך אותו אליכם באופן מדויק אבל הקוד שכתבתי הינו קוד ב-javascript "טהור" שאפשר להפעיל אותו בעת טעינת הדף באותו מידה שאפשר להפעיל אותו בעת לחיצה על כפתור.
אם תרצו אשלח אליכם את הקוד...

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל לא נראלי יעזור

• הוסף לסימניות
כוכב הנופש -
אני אשמח מאד עם הקוד שדיברת עליו
תודה מראש

• הוסף לסימניות
חיפשתי באנדרואיד פתרון לזה
אני ליודע אם זה יעזור לך אבל בסוף אני השתמשתי בזה:
בJAVA יש אובייקט שנקרא היברוקלנדר ולו יש פונקציה שנותנים לו Date והוא ממיר אותו לתאריך עברי
יש גם API בשם כושר JAVA שמתעסק בתחום אולי זה יתאים לך יותר (לJS)

• הוסף לסימניות
חיפשתי באנדרואיד פתרון לזה
אני ליודע אם זה יעזור לך אבל בסוף אני השתמשתי בזה:
בJAVA יש אובייקט שנקרא היברוקלנדר ולו יש פונקציה שנותנים לו Date והוא ממיר אותו לתאריך עברי
יש גם API בשם כושר JAVA שמתעסק בתחום אולי זה יתאים לך יותר (לJS)
אני משתמש רק ב:HTML....

• הוסף לסימניות
הכנתי קובץ HTML מוכן שיש בו שדה להזנת תאריך לועזי ולאחר לחיצת אישור על כפתור מוזרק לשדה אחר התאריך העברי הנדרש.
אם יעזור לך אשמח לעלות כאן או באישי.
היי
קופצת על האשכול
אני אשמח לקבל את הקוד
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה