כללי הטמעת תמונה באילוס

• הוסף לסימניות
עשיתי עבודה באילוס וצירפתי לה תמונה.
אחרי ששמרתי את הקובץ פתחתי את הקובץ והתמונה לא היתה שם.
הייתי צריכה להטמיע את התמונה כדי שהיא תופיע לי בפתיחה הבאה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כ.
לבחור את התמונה עם חץ שחור,
וללחוץ על הכפתור "אמבד" (הטמע) שיופיע בשורת התפריט העליונה.

• הוסף לסימניות
אם כבר התמונה נמצאת אני לא יכולה לעשות עליה אמבד?
רק ע תמונה שאני אביא עכשיו?
תודההה

• הוסף לסימניות
אם פתחת את הקובץ במקום אחר או שהמקור שונה אז כן,
אבל אפשר לעשות- package
כך לא צריך להטמיע והקובץ קל יותר

• הוסף לסימניות
אם כבר התמונה נמצאת אני לא יכולה לעשות עליה אמבד?
רק ע תמונה שאני אביא עכשיו?
תודההה
לא הבנתי, איפה התמונה נמצאת?

אם היא בתוכנה, והיא מוצגת תוכלי:
לבחור את התמונה עם חץ שחור,
וללחוץ על הכפתור "אמבד" (הטמע) שיופיע בשורת התפריט העליונה.

אם היא נמצאת במיקום אחר, על המחשב שעליו את עובדת כעת,
תוצג לך סימן אזהרה בחלון הזה: (כשהתמונה בחורה, כן?!)
אמבד.PNG

תלחצי על האייקון של השרשרת, ותבחרי את הקובץ מהמיקום החדש בו הוא נמצא
כדי לקשר אותו מחדש. אח"כ תעשי אמבד.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה