הטמעת html בGMAIL!!

• הוסף לסימניות
הנושא עלה כמה פעמים כאן בפורום, חיפשתי גם ברשת ולא ממש קיבלתי תשובה.

כיצד משבצים html בתוך GMAIL?

זה ברור שאפשר. השאלה איך בדיוק עושים את זה.

התוצאה שאני מחפש זה לשבץ טופס בתוך הודעת ג'ימייל.
(אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך גוגל פורמס, אבל אני צריך לעשות את זה דווקא דרך GMAIL).

• הוסף לסימניות
השאלה באיזו ספריה אתה משתמש בשביל שליחת המייל. ובאיזו טכנולוגיה הסרבר בכלל.
אם משתמשים בnode ובnodemailer יש להם property של html שאפשר לשלוח שם כל תוכן htmlי

• הוסף לסימניות
אני לא מתכנת.
השאלה האם יש פתרון להטמיע טופס בגימייל בלי לכתוב קוד?

לחילופין, האם שייך לבנות מערכת שתאפשר שליחת מיילים עם html מוטבע בצורה ידידותית?
אשמח לקבל הצע"מ בפרטי.

• הוסף לסימניות
להטביע סתם כך HTML -
הכי קל לבנות את העמוד בHTML, להעלות אותו לשרת כלשהו ואז לבחור את כל העמוד - העתק הדבק לתוך הגימייל. עובד מצויין גם על HTMLים מסובכים.
טופס זה קצת סיפור אחר כי אתה לא רוצה את הציור של הטופס אלא את העובדה שאכן יתמלא ויישלח

• הוסף לסימניות
בשביל שהטופס ישלח לאתר שלך אתה צריך להגדיר את ה-action, שים לב שכרום מקפיץ במצב כזה אזהרת אבטחה למשתמש.

• הוסף לסימניות
לאחר חיפושים ממושכים. מצאתי את הפתרון!
יש תוסף לגימייל שמאפשר בצורה פשוטה וקלה להוסיף קוד HTML להודעת גימייל.
מצורף קישור
(לצורך הטופס העתקתי את הHTML מגוגל פורמס)

• תודה
Reactions: ag

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה