כללי הטמעת PDF בPDF אחר

• הוסף לסימניות
שלום רב!
יש לי מסמך PDF בן 300 עמודים אך אין מספור בתוך העמודים עצמם, אני מעונין להוסיף כותרת עליונה מעוצבת הכוללת אף מספרי עמודים, הכנתי 300 עמודים של כותרת עליונה בלבד בקובץ PDF, יש דרך לשלב את שני הPDFים ביחד?
תודה רבה מראש
ושבוע טוב לכולם

• הוסף לסימניות
אפשר באינדזיין. להדביק, ושוב להדביק.
אבל אם כבר אינדזיין, הדרך הנכונה לעשות את זה זה דרך דפי אב.
גם אם אין לך שום נסיון באינדזיין, לוקח בדיוק 20 דקות ללמוד איך לעשות את הדבר הזה.

כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות באקרובט לשים בתור סימן מים, הבעיה היא שזה לעבור ידני עמוד עמוד, יש שם דרך קלה יותר?

• הוסף לסימניות
יש בתוך אקרובט אופיצ' לשים כותרת

סליחה על התמונה יש לי רק גירסת DC (אבל יש גם בגירסאות יותר ישנים)

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו
למקם עם סקריפט באינדזיין
ואז להוסיף מאסטר עם מספרי עמוד/ כותרות וכו..
לייצא לפי די אף וזהו
אני הייתי אומרת 10 דק' עבודה:)
עשיתי את זה כמה פעמים

• הוסף לסימניות
באקרובט, ליצור רקע לעמודים שיכלול כותרות עליונות.

בתפריט מסמך.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
על איזו גירסת אקרובט אתה מדבר, לי יש גירסה קצת ישנה (9) ושם יש אפשרות רק לעבור עמוד עמוד, אני מעונין לפתוח קובץ של 300 עמודים ולמזג לתוכו קובץ אחר של 300 עמודים, כך שעמוד 1 של קובץ א' יתמזג עם עמוד 1 של קובץ ב' וכן הלאה, יש אפשרות כזו בפקודה אחת או רק לעבור עמוד עמוד?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מישהו מוכן לבדוק האם בגירסה מתקדמת יותר יש את האופציה הזו?

• הוסף לסימניות
הקפצה, ישמישהו שיכוללעשות לי את זה בתשלוםסמלי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה