דרוש מידע הטענה מראש של חופשי יומי ארצי

• הוסף לסימניות
כמה שאלות שחשוב לי לדעת תשובות ממישהו שכבר התנסה
(במוקד *8787 כל פקידה עונה משהו אחר)

אני רוצה להטעין מראש חוזה נסיעה חופשי יומי (קוד 905)
אפשר להטעין במכונות בקופיקס?
ממתי זה תקף?
נניח שאני מטעינה לתאריך 1.3 זה תקף משעה 00:00 ב1.3
ועד לשעה 04:30 בתאריך 2.3?
דבר נוסף- אפשר להטעין חופשי יומי על רב קו אנונימי?
איפה משיגים רב קו אנונימי?

תודה!

• הוסף לסימניות
מה עם הפרופיל שלך??

• הוסף לסימניות
כמה שאלות שחשוב לי לדעת תשובות ממישהו שכבר התנסה
(במוקד *8787 כל פקידה עונה משהו אחר)

אני רוצה להטעין מראש חוזה נסיעה חופשי יומי (קוד 905)
אפשר להטעין במכונות בקופיקס?
ממתי זה תקף?
נניח שאני מטעינה לתאריך 1.3 זה תקף משעה 00:00 ב1.3
ועד לשעה 04:30 בתאריך 2.3?
דבר נוסף- אפשר להטעין חופשי יומי על רב קו אנונימי?
איפה משיגים רב קו אנונימי?

תודה!

את יכוהל להטעיןם במחשב/ בעמדות רב קו ובקופיקס
כדי לבחור יום
למשל בעוד שבוע
פשוט תבחרי תאריך אחר מהיום
אני יודעת שזה תקף החל מ00.01 ועד 23.59

{רק באתר של קווים ראיתי שזה בתוקף עד 4.30 אבל לא יודעת ממתי
שמעתי מהנהג/חברת אוטובוסים שזה מ00.00-00.00

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1. באתר רבקו און ליין כשמטעינים יומי ניתן לבחור תאריך תוקף לחוזה עד כמה ימים קדימה, קופיקס עובדים עם האפליקציה שלהם כנראה ניתן לבקש בעת ההטענה.
2. תאריך תח"צ נמשך עד 3 או 3:59 לפנות בוקר, כל הנסיעות אחרי 0:00 נחשבות שייך ליום הקודם, לכן רוב הסיכויים שהיומי בתוקף מ4 לפנות בוקר ולא מ12.
3. אין שום בעיה להטעין על אנונימי שניתן להשיג אצל כל נהג אוטובוס.

• הוסף לסימניות
אנחנו רכשנו כבר כמה פעמים חופשי יומי וזה עבד בסדר עשינו זאת דרך האינטרנט
תשאלי את כל השאלות אל תחששי
באינטרנט יש את כל הפרטים
את יכולה מהנסיעה הראשונה בבוקר בשכונה עד סיום השרות של אותו היום כולל כל החברות כולל רכבת ישראל רכבת קלה וכ'ו
http://www.trans-reform.org.il/Metros.aspx

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין הטענה לעמדות בקופיקס?

את יכולה מהנסיעה הראשונה בבוקר בשכונה עד סיום השרות של אותו היום כולל כל החברות כולל רכבת ישראל רכבת קלה וכ'ו
אני רוצה לעלות על הרכבת שיוצאת מת"א בחצות ודקה
השרות נחשב של יום קודם או של יום אח"כ?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני בררתי זה עד סוף השרות באותו היום ,לא נראה לי שיש רכבת בשעה כזאת

• הוסף לסימניות
חשוב לקראת החופש ממש להיות מסודרים לקראת היציאה ולנצל מה שמגיעה לנו בכסף שנחסוך אפשר ללכת לאתר לקנות פיצה או כל דבר אחר פשוט לשבת עם מחשבון זה נראה מוזר אבל ככה נדע להתנהל נכון ולהשתמש בזכיות שלנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה