דרוש מידע הטענת רב-קו: הפעולה לא אושרה? האשראי חוייב

• הוסף לסימניות
לאחרונה רוב עמדות ההטענה הפזורות ברחובות שבו לפעול, אם כי עדיין לא הצלחתי להטעין בפועל דרכם.
השבוע ניסיתי להטעין, ואחרי העברת כרטיס האשראי, נכתב 'הפעולה לא אושרה' או משפט ברוח זו.
לא ניסיתי שם שוב. בבוקר הטענתי בעמדת נדרים פלוס.
אלא שבעיון סתמי בפירוט האשראי, גיליתי חיוב כפול, אחד בשעה שבה ניסיתי להטעין ואחד נוסף בבוקר.
1643631071720.png

מיהרתי לבדוק אם בכרטיס הרב-קו הוטען סכום כפול, מצאתי שלא. יש רק את ההטענה מהבוקר.

אני עדיין בודק לאן פונים במקרה כזה.
אבל במידה וגם אתם נתקלתם בהודעה דומה, בדקו את חיובי האשראי שלכם.

• הוסף לסימניות
אני הטענתי באפליקציה וקרה לי אותו הדבר, ירד לי כמה פעמים שפועל זה לא הטעין לי את הרב קו, אבל יום אח"כ ראיתי שכבר זיכו אותי בחזרה

• הוסף לסימניות
לאחרונה רוב עמדות ההטענה הפזורות ברחובות שבו לפעול, אם כי עדיין לא הצלחתי להטעין בפועל דרכם.
השבוע ניסיתי להטעין, ואחרי העברת כרטיס האשראי, נכתב 'הפעולה לא אושרה' או משפט ברוח זו.
לא ניסיתי שם שוב. בבוקר הטענתי בעמדת נדרים פלוס.
אלא שבעיון סתמי בפירוט האשראי, גיליתי חיוב כפול, אחד בשעה שבה ניסיתי להטעין ואחד נוסף בבוקר.
צפה בקובץ המצורף 1054988
מיהרתי לבדוק אם בכרטיס הרב-קו הוטען סכום כפול, מצאתי שלא. יש רק את ההטענה מהבוקר.

אני עדיין בודק לאן פונים במקרה כזה.
אבל במידה וגם אתם נתקלתם בהודעה דומה, בדקו את חיובי האשראי שלכם.

בדר"כ עד יומיים זה חוזר.
קורה לפעמים.

ואגב, ברוב המקרים עד שחוזר - זה תופס את מסגרת האשראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה