דרוש מידע הטפט השאיר דבק על השיש:(

• הוסף לסימניות
חוץ מירושלים יש עוד מקום שאפשר לקנות את זה?

ועוד שאלה, בשביל הידיעה שלי
למה זה נקרא מקורי? הם המציאו את הרעיון הזה??
כן המון מקומות. תבררו באזוריכם. שנה שעברה קניתי בצפת.
הם היו הראשונים

• הוסף לסימניות
יש לחברה של הטפט הזה שם? שם של חברה?
כלומר כשאני בא לטמבור, אני מבקש את הטפט ה....?? או את הטפט של....?

• הוסף לסימניות
יש לחברה של הטפט הזה שם? שם של חברה?
כלומר כשאני בא לטמבור, אני מבקש את הטפט ה....?? או את הטפט של....?
dcfix כך נקרא הטפט הגרמני שנדבק חזק ולא משאיר סימנים.

• הוסף לסימניות
חוץ מירושלים יש עוד מקום שאפשר לקנות את זה?

ועוד שאלה, בשביל הידיעה שלי
למה זה נקרא מקורי? הם המציאו את הרעיון הזה??
בביתר גרפיכל מוכרים את זה
ובטוח שיש עוד מקומות
צריך להיות בגב הטפט פסים אדומים וכיתוב DC FIX

• הוסף לסימניות
אצלי בבית כבר כמה שנים משתמשים בטפט כהלכה וזה לא משאיר שום סימן גם לאחר תקופה ארוכה
(השארנו את זה איזה 3 חודשים אחרי פסח) הטלפון שלהם: 0583297606

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש בשפע טוב סנטר (ב"ב)
טפט גרמני 15 מטר ב-230 ש"ח, זה המחיר של הטפט המקורי?

• הוסף לסימניות
יש ממליצות להשתמש בטפט?
עדיין מתלבטת אם לקנות
והאם קל לשים?
זה קצת מלחיץ שלא אסתבך...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה