כללי הטקסט בתיבה חפש את - באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך עושים בחיפוש והחלפה ?

• הוסף לסימניות
מכניסים את הטקסט לסוגרים בתיבת החיפוש, ובהחלפה רושמים $1
אם יש כמה קבוצות סוגריים בחיפוש, אפשר לרשום אותם לפי המספר שלהם $1$2$3

• הוסף לסימניות
אם מדובר בכל הטקסט של התיבה אין צורך בסוגריים, אלא רושמים בתיבת ההחלף $0

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכניס כמה מילים בתחילת כל פיסקה שהיא בסגנון מסויים,
איך אני עושה את זה ?

• הוסף לסימניות
חפש ^. עם הסגנון הרצוי
בהחלף כתוב המילים הרצויות ו$0

• הוסף לסימניות
יש לי אותיות (של סעיף קטן, במקרה דנן) שכל אחד נתון בין שני פיסקאות,
איך אני מחליף את הפיסקאות לסוגר ימני ושמאלי וכמובן שהאות תישאר, +עדכון סגנון לאות,
תודה לכל המסייעים והעונים !..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1611472:
יש לי אותיות (של סעיף קטן, במקרה דנן) שכל אחד נתון בין שני פיסקאות,
איך אני מחליף את הפיסקאות לסוגר ימני ושמאלי וכמובן שהאות תישאר, +עדכון סגנון לאות,
תודה לכל המסייעים והעונים !..

עכשיו האות בלי סגנון פסקה?

• הוסף לסימניות
כן , בלי סגנון

• הוסף לסימניות
במידה ואותיות הסעיפים הם אות אחת או שתים ולא יותר, תוכל לחפש כל פסקה שיש בה רק אות או שתים.
חפש
^.{1,2}$
החלף
($0)
בסגנון X

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים !
אשמח אם מישהו יודע על מידע נוסף בתחום הזה של חיפוש והחלפה,
או הפניה לאשכול כאן בפורום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה