הטרדה במייל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איזה כיף לחסומים...
קיבלתי הודעה כזו פעמיים מקרובת משפחה,
ובגלל שאני חסומה לא הצלחתי לפתוח.
לא הבנתי מה זה, חשבתי שזה סוג של התכתבות,
אז בקשתי מנתיב שיפתחו לי, והם כמובן לא פתחו.
אז הנה - עוד מעלה למה להיות חסום!
לא ידעתי אפילו ממה ניצלתי...
עכשיו אדע להזהיר גם אותה

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;948319:
איזה כיף לחסומים...
קיבלתי הודעה כזו פעמיים מקרובת משפחה,
ובגלל שאני חסומה לא הצלחתי לפתוח.
לא הבנתי מה זה, חשבתי שזה סוג של התכתבות,
אז בקשתי מנתיב שיפתחו לי, והם כמובן לא פתחו.
אז הנה - עוד מעלה למה להיות חסום!
לא ידעתי אפילו ממה ניצלתי...
עכשיו אדע להזהיר גם אותה

הבעיה היא שבגלל שאני חסומה אין לי אפשרות ללחוץ על הסרה מרשימת התפוצה
וכל יום אני מקבלת מיילים שמזמינים אותי להצטרף לרשת חברתית מסויימת בחו"ל.
אפשר להשתגע.

• הוסף לסימניות
לא ללחוץ על הסרה!
הקישור שכביכול מיועד להסרה, כשמדובר בדיוור אמין, זה עובד כמובן ומומלץ.
אבל -
כשמדובר בדואר זבל - ברגע שלחצת יש להם אימות, שהכתובת אכן נכונה, כי מישהו בצד השני הגיב
ולא רק ימשיכו לשלוח לך, אלא הכתובת שלך כנראה תעבור הלאה ככתובת "אמיתית"

ליצור מסנן, לדווח על ספאם, וזהו.

• הוסף לסימניות
איך יוצרים מסנן, אנא, בבקשה...

• הוסף לסימניות
זה המייל שהתקבל מגרפומדיה אצלנו, בעבודה:

שלום
אנו מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה לך
ZORPIANS כתוצאה משליחת מיילים תכופים מאתר
האתר גילה את הכתובת שלנו והשתלט על כל המכותבים שלנו, תוך כדי שליחת מיילים מטרידים במיוחד מטעמו/

אנו מטפלים בעניין ע"מ שלא תקבלו יותר הודעות מעין אלו

בכל מקרה בפעם הבאה שתקבלו מייל מהאתר אנו מצעים לכם ללחוץ על
Block future emails like this
הממוקם בתחתית כל הודעה שנשלחת אליכם מהם

בברכת שבת שלום

צוות גרפומדיה

• הוסף לסימניות
מענין. היה לי כל כך מוזר כשקיבלתי זאת מגרפומדיה .אבל לא קיבלתי כזה מכתב מבהיר...

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ברשימת המוטרדים, ולא רק מגרפומדיה.

• הוסף לסימניות
ברכות יחולו על ראשך, 'למען דעת'! האם הפעולות שמנית מספיקות או צריך אח"כ לסמן עוד משהו (זה מציג לי את המסנן ולידו ריבוע שכאילו מזמין שיסמנו אותו, ולמטה כתוב "ייצא" או "מחק")?

• הוסף לסימניות
אני רואה שאני בחברה טובה... ;)
גם אני קיבלתי מיילים מוזרים (נושא המייל היה כתוב בג'יבריש) ומיד מחקתי כי לא היתה לי סבלנות לנסות לתרגם לעצמי מה כתוב. הדבר היחיד שהיה כתוב בעברית זה "גרפומדיה", אבל היה נראה לי די מוזר שהם שלחו את זה, לכן לא התייחסתי.
תודה לכולם על העצות והרעיונות איך להיפטר מזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;948525:
ברכות יחולו על ראשך, 'למען דעת'! האם הפעולות שמנית מספיקות או צריך אח"כ לסמן עוד משהו (זה מציג לי את המסנן ולידו ריבוע שכאילו מזמין שיסמנו אותו, ולמטה כתוב "ייצא" או "מחק")?

That's all

• הוסף לסימניות
בדיוק היום קיבלתי מייל ממשהי לקבלה מייל כזה, לחצה על הצטרפות ומייד אח"כ היא קלטה שמנסים לפאוץ לתיבת המייל שלה, היא מייד לחה אזהרה לכולם לא לפתוח מייל זה.

• הוסף לסימניות
למען דעת, תודה לך כולי תקווה שאפשר כבר לברך "ברוך שפטרנו"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה