עזרה הטרדה טלפונית- איך חוסמים?

• הוסף לסימניות
טלפון כשר ?
לחוצים על הצגת שיחות אחרונות עומדים על מהספר שרוצים לחסום לוחצים על אפשרוית ושים יש פונקציה לחסום

• הוסף לסימניות
התכוונת לתופעת הצינתוקים?
לא.
זו מישהי שאני מכירה, שרוצה לדבר איתי
אני לא עונה.
אבל קשה לי כל פעם לראות את המספר הזה :(o_O
איך חוסמים?

יש לי פלאפון כשר של נוקיה, מישהו פה יודע ויוכל
לתת לי הדרכה איך לחסום?
דחווף!!

• הוסף לסימניות
תרימי ותגידי לה שכרגע את לא מעונינת לדבר יכול ליהות שהיא מבינה...
מתי שתוכלי בשמחה
רגע של אי נעימות שווה תקשורת מכבדת אותך

• הוסף לסימניות
טלפון כשר ?
לחוצים על הצגת שיחות אחרונות עומדים על מהספר שרוצים לחסום לוחצים על אפשרוית ושים יש פונקציה לחסום
לא.
זו מישהי שאני מכירה, שרוצה לדבר איתי
אני לא עונה.
אבל קשה לי כל פעם לראות את המספר הזה :(o_O
איך חוסמים?

יש לי פלאפון כשר של נוקיה, מישהו פה יודע ויוכל
לתת לי הדרכה איך לחסום?
דחווף!!

• הוסף לסימניות
זה נראה כך:
IMG_7593.JPG

• הוסף לסימניות
טלפון כשר ?
אין לי הגדרה כזו בנייד, אבל מצאתי את זה.
אני לא יודעת מה הקוד הזה אמור להיות?
IMG_7595.JPG
IMG_7596.JPG

• הוסף לסימניות
אין לי.
זה מה שיש:
IMG_7598.JPG
נכנסתי ליומן שיחות ומופיע לי:
IMG_7603.JPG

ניסיתי גם לחיצה משמאל מעל השם של הדמות הנ"ל..

IMG_7602.JPG

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה