עזרה הטרדה טלפונית- איך חוסמים?

• הוסף לסימניות
ובטוח לא תשכחי שזו היא
כתבתי..
והסיבה שאני חוששת לשכוח, היא מכיוון שזה קרה לי כמה פעמים ששכחתי ועניתי..
ככה זה רוב האמנים..מרחפים,שוכחים.. :sneaky:
אגב,
בהגדרה של 'הקרציה' או לא יודעת מה
לא נראה לי שבאמת התכוונת שאכתוב את המילה הזו:unsure:
אני מכבדת גם אם בן-אדם מציק לי

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שבאמת התכוונת שאכתוב את המילה הזו:unsure:
אני מכבדת גם אם בן-אדם מציק לי
התכוונתי משהו ברעיון הזה, את יכולה לכתוב גם 'דבק מגע'. העיקר תעזרי לעצמך ותשמרי על נפשך
הכבוד שאת רוחשת אליה קצת מתמיה. אותי בכל אופן
בהצלחה במה שתעשי!

• הוסף לסימניות
התכוונתי משהו ברעיון הזה, את יכולה לכתוב גם 'דבק מגע'. העיקר תעזרי לעצמך ותשמרי על נפשך
הכבוד שאת רוחשת אליה קצת מתמיה. אותי בכל אופן
בהצלחה במה שתעשי!
זו קרובת משפחה..

• הוסף לסימניות
הפניית שיחה זה לכולם, אחרת הייתי מציעה לעשות לה הפניה לתחנת מוניות או חנות פיצה....

• הוסף לסימניות
הפניית שיחה זה לכולם, אחרת הייתי מציעה לעשות לה הפניה לתחנת מוניות או חנות פיצה....
ז"א,
זה לא יעזור :unsure:

(אתמול בלילה בשעה 12:30 היא התקשרה אלי 5 פעמים רצוף)

טוב,
אנסה בתקופה הקרובה לראות אם זה מספק אותי הכינוי החדש שלה בנייד..:)

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות הפניה אם דוחים את השיחה

הכי טוב אם יש 2 מטרידים לשולחם אחד לשני
וכבר הורה הגרח"ק לאחד ששאלו האם יש דין קדימה כשמגרד יחד 2 הרגליים
ואמר בלשון קדשו "ישפשפם זו בזו" והבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה