הטרדה טלפונית - ירידה במשקל

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים קיבלנו לפחות 8 שיחות ממספר חסום או 0014 (או משהו כזה), כמובן שענינו, ובכל פעם זו היתה הודעה מוקלטת על הזמנה להשתתפות בסקר על ירידה במשקל וכו'...
צדה את עיני ידיעה באחד העיתונים על אדם שגילה שחייבו אותו בחשבון הטלפון ב-3000 ש"ח, כי השיחה הזו, שאורכה כמה שניות בעצם נותנת אישור לגביה, משהו כזה...
וחברת הטלפון אמרה שאין לה מה לעשות כי זה מספר שמוקצה לשירות תוכן!
איך מבררים אם גם אני בסיפור הזה? אני ב-ל-ח-ץ!

• הוסף לסימניות
היה גם משהו כזה אצלינו לפני כמה חודשים שענינו ושמענו שמדובר בסקר על ירידה במשקל. וברוך ה' עד עצם היום הזה לא חיבו אותנו באגורה נוספת בחשבון הטלפון, כמובן בלי אחריות לגביכם.

• הוסף לסימניות
אצלנו הם גם כל היום מתקשרים ואני מנתקת זה באזור פעמיים ביום! ועכשיו התחילו להתקשר לנייד!

• הוסף לסימניות
גם אלי התקשרו, נראה לי שבוע שעבר. אבל רק פעם אחת.

• הוסף לסימניות
אלי פעם בחודש לפחות כבר שנה!
פשוט נמאס
כדאי לעשות תביעה יצוגית

• הוסף לסימניות
מתקשרים המון כבר למעלה משנה
למישהו יש פרטים במי מדובר? כי אני בעד תביעה יצוגית

• הוסף לסימניות
אצטרף לכל תביעה בענין..
מתקשרים כל יום ולפעמים גם כמה פעמים ביום..

• הוסף לסימניות
אצלי יש גם בממוצע פעם בשבוע,
ובנוסף גם "מבטל צ'ק" שזה מינימום פעם ביום בנייד/בנייח.

• הוסף לסימניות
אם יש תביעה אני מצרפת כמובן אבל את מי לתבוע?
ולא הבנתי את העניין של ה-3000 שקל, באיזה אופן מחייבים אותך ועל מה??
איך יכולים לחייב אותי על מענה למספר חסוי? לא הבנתי כלום. הם מתקשרים המון

• הוסף לסימניות
גם לי כל יום!!!! זה נמאס!
אבל דווקא בנושא הלואות (אני כבר זוכרת את הנוסח"הלוואות עכשיו ומיד..")

• הוסף לסימניות
התקשרתי לבזק, והם אמרו לי שהעוקץ שעליו כתבה פותחת האשכול הוא לא מגיע מפרסומות (היא אמרה לי שגם אליה מגיעות כאלו פרסומות) אלא ממשהו שאומרים למשל בטלפון שמישהו מבני משפחתכם ח"ו הגיע לביה"ח וכדי לקבל פרטים עליכם להתקשר למספ' כלשהו שגורם לזה שעושה את התרגיל, להעביר את הנייד שלו על חשבונך ולעשות כאילו עקוב אחרי, בכל מקרה הם עושים את זה לקשישים ולעולים.
ד"א גם בררתי את החשבון שלי באותה הזדמנות והוא לא היה גבוה בכלל.

• הוסף לסימניות
בנוסף יש עוקץ שמתקשרים מחו"ל ששם חוקי העיסקאות הם שונים. וע"י הרמת הטלפון זה מאושר אבל כמדומני 012 אמרו שהם מטפלים בזה.

• הוסף לסימניות
לא עוזר לעשות בבזק

"קו נקי"?
שמעתי שזה עוזר לכל מתקשריי הסקרים למינהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;936090:
התקשרתי לבזק, והם אמרו לי שהעוקץ שעליו כתבה פותחת האשכול הוא לא מגיע מפרסומות (היא אמרה לי שגם אליה מגיעות כאלו פרסומות) אלא ממשהו שאומרים למשל בטלפון שמישהו מבני משפחתכם ח"ו הגיע לביה"ח וכדי לקבל פרטים עליכם להתקשר למספ' כלשהו שגורם לזה שעושה את התרגיל, להעביר את הנייד שלו על חשבונך ולעשות כאילו עקוב אחרי, בכל מקרה הם עושים את זה לקשישים ולעולים. [---לא רק]
ד"א גם בררתי את החשבון שלי באותה הזדמנות והוא לא היה גבוה בכלל.

זהו עוקץ מוכר, וכדאי לדבר עליו כל הזמן, כי לא נס ליחו...:(
[לפני זמן מה עשו אותו לסבא שלי... :(]
מבקשים מהאדם להתקשר למס' שמתחיל ב 72*
וכך השיחות שמתקשרים אליו מועברות על חשבונו למס' המבוקש.
והעוקצים חוגגים בשיחות בינלאומיות יקרות ומשלמים שיחת נייח רגילה בלבד...

אבל, זה לא מספרי פרמיום שדובר כאן.
1900 ועוד.
שהשיחות בהם מתחיל ב 0.5 ש"ח [+מחיר שיחה רגילה] לדקה
ועד עשרות שקלים לדקה.
ראיתי פעם אתר ליעוץ רפואי טלפוני, כל דקת שיחה עולה 15-30 ש"ח... :cool:

• הוסף לסימניות
מתקשרים, שוב, ושוב ושוב שוב...

יום ... ושילם...

תכלס', מישהו יודע פרטים לגבי זיהוי הטרדנים האלה?
התכנית שלי מושלמת, אני רק צריך פרטים עליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;936155:
מתקשרים, שוב, ושוב ושוב שוב...

יום ... ושילם...

תכלס', מישהו יודע פרטים לגבי זיהוי הטרדנים האלה?
התכנית שלי מושלמת, אני רק צריך פרטים עליהם

נו מה התוכנית? כולי סקרנות.
ואין פרטים מזהים. אם רוצים ניתן להקיש כדי "לענות על מספ' שאלות בנושא תזונה ולזכות בחבילת..." ואז אולי ניתן לעלות עליהם.

• הוסף לסימניות
היתה לי תקופה כזו עד שהחלטתי לחבר את הטלפון לפקס, ומאז ניסו כמה פעמים ם רואים שזה פקס והפסיקו לצלצל.
הם צלצלו גם בנושא נוסף חוץ מירידה במשקל, נראה לי תוסף תזונה לבעיות בקשב וריכוז.
אני רישמית לא משתמשת בטלפון של הבית, וזו אחת הסיבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה