הטרדה מרגיזה, מכיוון קופת חולים לעבור אליהם, מה יהיה הסוף?

• הוסף לסימניות
כל היום קופה X מתקשרים לשכנע שנעבור אליהם!
זה מעצבן כבר!!!
מה עושים כדי לצאת מהרשימות שלהם????

• הוסף לסימניות
לפחות מתוך 4 קופות, רק 3 מטרידות, והקופה שלך מניחה לך...

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה היה,
הקשבתי פעם אחת לטלפנית עד הסוף והתענינתי בנחת בכל הצעותיה,
הצגתי לה מנגד את כל סיבותי כבדות המשקל להשאר,
ומאז שקט בגזרה...

• הוסף לסימניות
אצלי הגדילו לעשות גם הקופה שלי מתקשרת, כדי להגדיל את ביטוח הבריאות.
זה מתחיל להמאס עלי

• הוסף לסימניות
פוסטר,
עשיתי כמו PR גם לביטוח המשלים ונושעתי

• הוסף לסימניות
וכשאני עברתי את ההטרדה הזו, אמרתי להם:
אני לא רוצה לעבור לקופה שלכם,
למה? ככה.
אבל למה? ככה, ובבקשה, אל תתקשרו אלי יותר.
וזהו זה, שקט מוחלט.

• הוסף לסימניות
באמת יש מישהו שיעבור קופה בגלל איזו טלפנית?
בכלל, אני רואה שכל הזמן יש ביקוש לטלפניות,
האם באמת אנשים תורמים דרך הטלפון ככה?
זה מצליח?
(נראה שכן לפי כמות הטלפונים שאני מקבלת אבל אני לא הכתובת!!!!!!!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1420674:
אצלי הגדילו לעשות גם הקופה שלי מתקשרת, כדי להגדיל את ביטוח הבריאות.
זה מתחיל להמאס עלי
פעם עניתי לטלפנית שנדנדה להגדיל את הביטוח
אם זה כל כך טוב למה את צריכה לשכנע אותי ואני לא משוכנעת בעצמי?...

• הוסף לסימניות
גם אלי פעם התקשרו בערך פעם בשבוע שבועיים מאיזו קופ"ח, החלטתי לזרום ולא להתעצבן, כל פעם שהתקשרה טלפנית אמרתי לה : "יו, מזמן לא דיברנו..." או "תשמעי, ממש נחמד לי לדבר אתכן כל שבוע אבל את לא חושבת שחבל על הזמן של שתינו? אם אני ארצה- אני אעבור בעצמי בלי שתתקשרו" (יש לציין שלא הייתה נימה צינית, אלא באווירה רגועה ובהומור), בסוף הייתה אחת נחמדה שגם לה נמאס כנראה להתקשר אלי שהבטיחה - וקיימה- למחוק אותי ממאגר השמות שלהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1420821:
באמת יש מישהו שיעבור קופה בגלל איזו טלפנית?
כן
אם יש מישהו שיש לו צד לעבור
והוא לא עושה את זה בגלל שהוא עסוק בענייני החיים
אז טלפנית מזיזה עניינים

• הוסף לסימניות
תנצלו את הטלפונים האלה!
אני העברתי בצורה הזו חצי מילדי למאוחדת וחצי למכבי. כשהתקשרה הטלפנית אמרתי לה : אין לי בעיה לעבור אבל בתנאי שאת מביאה לי החודש טיפול X לילד Y וכך הלאה והרוחתי מכל קופה קצת

• הוסף לסימניות
תתחילו להיות אסרטיבים
מתקשרים אליכם "שלום, באיזו קופה את?"
אני מיד עונה "בבקשה אל תתקשרו אלי שוב. תודה"

• הוסף לסימניות
ומה עושים שהקופה שלך רוצה שתעברי אליה??...:cool::cool::)
הם לא קלטו גם אחרי 3 טלפונים..

רק חסר שמחלקת מכירות של הקופות יהיו על חשבון מחלקת שרות כמו שקרה עם חברות הטלפון והפלאפון

• הוסף לסימניות
כשהתקשרו אלי אחת ליומיים מהקופה שלי כדי שאצרף את כל הילדים לביטוח הגבוה יותר (חוץ ממה שכבר קיים)
אמרתי להם בפעם הבאה שאתם מתקשרים אני עוברת קופה..
ומאז שקט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה