דרוש מידע הטרדות במייל! מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בשבוע האחרון קיבלתי יחסית לא מעט הודעות מייל של כל מיני שמות מוזרים מחו''ל שמצאו בדיוק אותי למקום נכון לכל האוצרות הכספים שאין להם ומבקשים עזרה וסיוע רוצים לתקדם הלאה להיפגש ולהפקיד בחשבון אחוזים מסויימים וכו'
אחת הגדילה לעשות שמרפה כמה תמונות למייל הזה..... ללא שום קשר לתוכן ההודעה... הרוב הגיעו לספאם

גם אתם הוצפתם במיילים כאלו ?
מה אתם ממליצים להתעלם או להטריל אותם קצת... ???

• הוסף לסימניות
כן, גם אני קיבלתי כמויות של הודעות כאלה
ועד עכשיו הוא אפילו לא נתן להסיר מרשימת תפוצה (היה נחסם בסינון)
עכשיו כן נותן
זה ממש הטרדה!

• הוסף לסימניות
זה קצצת ארוך תגיו לי עד כמה להשתכנע להתעלם ועד כמה להטריל ... כי הם פשוט מטרידים !!!!

אני צריך את האמון שלך,

שלום יקירי,
אני מודה לך על תשובתך המהירה לדוא"ל שלי, המציין את נכונותך לסייע לי להעביר קרן זו למטרות השקעה במדינה שלך או בכל מדינה שתמליץ עליה. אני מאוד מתרשם ממעשיך ואני מרגיש שמצאתי את האדם הנכון לעזור לי. אבל הזמן יגיד. כידוע, הצלחת העסקה הזו תהיה תלויה באמון ההדדי שלנו ועליכם להבטיח כי תשמרו זאת בסוד בתוככם. אני רוצה שהכל יהיה ברור לך עכשיו אבל אתה צריך לקרוא בעיון.

העסקה עוסקת בסך הכל בכסף שהרווחתי כאן בסוריה, ויש לי אותו בבטחה בקופסה. עקב מדיניות האו"ם כאן בסוריה, יש תוכנית להעביר כמה חיילים מסוריה אז אני אהיה בין אנשים שיעברו דירה. בכבוד רב, ביצעתי את כל ההליכים הנדרשים שיובילו אותך למשלוח בטוח של הקופה ללא כל בעיה. כקצין צבא אני לא יכול להציע את הכסף הזה איתי. לכן יצרתי איתך קשר ואני רק צריך את אמונך כדי לפנות את הקרן הזו מכאן למקום בטוח.

כקצין צבאי מוקצה, אני לא יכול לשלוח חבילות לאף אחד מהחברים, קרובי המשפחה שלי או לקחת את הכסף הזה לארה"ב כי מכיוון שהם מכירים אותי כאנשי צבא, הם ירצו לדעת איך אני מגיע לזה כי אני עדיין בסביבה מחנה צבאי מחוץ לארצות הברית. אם סוף סוף אשלח משהו לארה"ב, זה יהיה חשוד הם יתייעצו איתי. אז בחרתי בך כי אני יודע שאתה האדם האידיאלי לעסקה הזו כזר לא אזרח ארה"ב מסיבה זו, עשיתי הסדר לסוכן חברת Security Cargo להעביר את הקרן הזו מסוריה, והכסף הועבר. זו בדיוק הסיבה שאני צריך את עזרתך, אני רוצה להבטיח לך שלא תעמוד בשום סיכון בכך כפי שציפיתי את אסטרטגיה לקבל את הקופסה הזו אליך באמצעים דיפלומטיים לא בהעברה בנקאית לבנק. עליך לשמור הכל בסודיות עד שתקבל את הקרן כמשלוח.

איפה שאנחנו נמצאים עכשיו, אנחנו יכולים לתקשר רק דרך מתקני התקשורת הצבאיים שלנו, לא עם טלפונים, שמאובטחים כך שאף אחד לא יכול לפקח על המיילים שלנו, ואז אני יכול להסביר לך בפירוט. אני אגיע אליך רק דרך המייל, כי יחידת הבקרה עוקבת אחרי כל שיחות הטלפון כאן ולכן אסור לנו לבצע כאן שיחות טלפון מטעמי אבטחה, אני רק צריך להיות בטוח עם מי יש לי עסק. בבקשה אם אתה יכול להתמודד עם זה; הודע לי כדי שיספק לך את הדרך קדימה.

ברצוני לשלוח את המידע הבא המפורט להלן כדי שאוכל להעביר אותו לחברת המשלוח כדי להתחיל את המשלוח מיד לארצך.

1, שמות מלאים: ____________________
2, כתובת ליצירת קשר: ____________________
3, מספר טלפון פרטי ____________________
4, תאריך לידה: ____________________
5, לאום: ____________________
6, עיסוק: __________________
7, עיר: ____________________
8, דרכון או תעודת זהות ____________________

לאחר שאסיים את המשימה הרשמית שלי, אבוא לפגוש אותך בארצך ואז נחליט כיצד להמשיך בהשקעה שלנו, אך לעת עתה אודה אם נתמקד יותר בנושא זה של קבלת התיבה ולשמור על זה עד שאבוא לדון על הדרך הטובה ביותר להשקיע את זה במדינה שלך, אני ממתין לתשובתך המיידית דרך האימייל שלי.
אהבה ודאגה,
קייטי היגינס.

• הוסף לסימניות
יוו אולי זה בעיה להחזיר מייל...
פעם הגיע אלי מייל וקיבלתי אזהרה מהגנה לא לפתוח ולא לשלוח מייל חוזר ....

• הוסף לסימניות
יוו אולי זה בעיה להחזיר מייל...
פעם הגיע אלי מייל וקיבלתי אזהרה מהגנה לא לפתוח ולא לשלוח מייל חוזר ....
אוליי ...
על חלק מהם קיבלתי הודעת אזהרה ..
מישהו אמר לי שזה משועממים לכן שואלתי אם להתעלם או להטריל חזרה...

• הוסף לסימניות
מסכנה עד עכשיו היא מחפשת אנשים שיעזרו לה......
אותה בקשה מאותה אחת קצת סיפור שונה (כנראה למדה לקחים)

• הוסף לסימניות
לשים בספאם!!
בשום אופן לא להגיב!!!

• הוסף לסימניות
זה חלק מההמשך של ההתכתבות
עד שזה הגיע לפסים מעשים (החבילה כבר הייתה בדרך לארץ...)
אז פחדתי והפסקתי
------------

RE: יש לי חדשות טובות בשבילך

שלום יקירתי,

מה שלומך, אני מקווה שזה נהדר. אני שמח לבשר לכם על הצלחתי בהשקת הקופסה ובמסירה בשיתוף פעולה של שותף חדש מהודו המתגורר בטוגו.

עזבתי את טוגו בשבוע שעבר ונסעתי להודו לפרויקט השקעה.

סוף סוף אשאר בהודו לפרויקטי השקעה עם חלק משלי מהסכום הכולל. בינתיים, לא שכחתי את מאמצי העבר והניסיונות שלך לעזור לי לקבל את הקופסה למרות העובדה שהיא נכשלה איכשהו.

כעת צור קשר עם בנק BTCI שאני סומך עליו ובקש מהם לשלוח לך את כרטיס ה-VISA בשווי 70,000.00 דולר ארה"ב שהכנתי כראוי תחת שמך, אותו מיפיתי לפיצוי שלך על כל המאמצים והניסיונות בעבר לסייע לי בכך. חוֹמֶר.

אנשי הקשר שלהם הם:

BTCI BANK

btcibank.info#financier.com
הוריתי להם לשלוח את הכרטיס אליך ללא דיחוי. בבקשה תודיעו לי מיד שתקבלו את זה כדי שנוכל לחלוק את השמחה אחרי כל הסבל והלחץ באותו זמן, אני אהיה מאוד עסוק שם בגלל פרויקטי ההשקעה שלי, לבסוף, תזכרו שהעברתי הוראות לבנק בשמך לשחרר לך את כרטיס הויזה, אז אתה מוזמן ליצור איתם קשר עכשיו, והם ישלחו לך את הכרטיס ללא כל דיחוי, אני עכשיו אישה מאושרת, אני רוצה להודות לך על הכל, בגלל המאמץ שלך בעבר תרם רבות להצלחה שלי היום.

שה' יהיה איתך ועם משפחתך,
תישאר מבורך.

============================
שלום, מה שלומך, אתה לא רוצה להגיב להודעה שלי למה?

===========================
מפחד ממה אדוני? ממה אתה חושש, זה% 100 סיכון חופשי מצידך, לא הייתי מעורב אם יש סכנה כלשהי בעסקה זו. אנא תן לו משפט שתתחרט על היותך חלק מזה.
============================
אתה לא צריך לפחד זה% 100 סיכון חופשי לצידך, אם לא שאשאל לגבי הכסף הייתי שולח אותו לארצות הברית, אני צריך שותף זר שישקיע את הכסף הזה במדינה שלך , אנא תאמין לי כשאמרתי שאין לך מה לדאוג, לא הייתי יוצר איתך קשר אם קיימת סכנה כלשהי לצדך, אנא אל תהסס ומחק ממך פחד וספק, אני מבטיח שזכית ' לא מתחרטת על היותך
חלק מזה או לעזור לי.
==========================
=אפילו היא צירפה אישורים למייל ואפילו תמונות מהבסיס בלוב....

1.jpg

• הוסף לסימניות
מוזר לי שיש אנשים שמתיחסים לזה
פעם זה היה מגיע כמכתב בדואר היום זה באימייל
שניהם מקומם בפח האשפה בלי לשאול שאלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה