הטרדות טלפוניות

• הוסף לסימניות
מה עושים עם קווי הנייעס והחדשות שמתקשרים כל הזמן
ומשגעים את השכל בכל שעה שהיא במשך היום?
איך יוצאים מרשימת התפוצה שלהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה אני;1423949:
מה עושים עם קווי הנייעס והחדשות שמתקשרים כל הזמן
ומשגעים את השכל בכל שעה שהיא במשך היום?
איך יוצאים מרשימת התפוצה שלהם?

תראי פה, נפתח באותו עניין אולי יש פה עיצה או תושיה-
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=178917

• הוסף לסימניות
הלוואי,גם לנו כמעט כל יום מתקשרים לפלאפונים
הבעיה היא שאתה צריך לשמוע את כל ההודעה שלהם
ובסוף יש לך אפשרות להסרה מהתפוצה הקש .....

פשוט משגע את הראש וכל יום זה גם ממס' אחר,
כך שפעם אחת לצאת מהרשימת תפוצה זה לא מספיק.

• הוסף לסימניות
אחד מהקווים היו מתקשרים אלי באופן קבוע.

יש להם אפשרות בשלוחה 8 להסיר מהרשימה, הסרתי ונושעתי...

• הוסף לסימניות
פניתי בדוא"ל לכל חברי הכנסת החרדים בבקשה לפעול להרחבת חוק הספאם גם על קווי נייעס ועל עמותות צדקה העושים שימוש במערכות אוטומטיות לשליחת הודעות טלפוניות.
אם זה לא יעזור אפנה לחכים אחרים

(אני ח"ו לא נגד עמותות צדקה, אלא נגד השיטה של הפצת הודעות מוקלטות בתפוצה נרחבת למי שלא ביקש זאת, ואין חילוק אם זה "קו הנייעס" או "המקובלים של קבר רחל")

• הוסף לסימניות
דרך אגב, כדאי להכיר את האתר המצויין "שלום אדוני השר" המאפשר שליחה מפולחת לכל חברי הכנסת לפי סיעות, ועדות, שדולות, א"ב, גברים/נשים, דתיים/חילוניים ועוד

https://www.hasar.co.il

• הוסף לסימניות
ניתן לשלוח מייל לחלק, ולשלוח שוב לחלק נוסף.

• הוסף לסימניות
האמת זה שהייתי מכניס את הטלפונים האלו לרשימת דחיה וזה עזר לכמה ימים עד שנגמר לי המקום ברשימת דחיה.:mad::confused:

• הוסף לסימניות
סליחה ב-פלאפון. :eek:

מנדי.
לא הבנתי למה חשבת בטלפון אבל בכיף אני מתנצל....

• הוסף לסימניות
אולי משהו יודע מה זה המספר 055-7907166? מהבוקר מתקשרים כל הזמן ומנתקים. ניסתי פעם אחת לחזור ושמעתי מוזיקה, אם אני מתקשרת מחסוי מיד מנתקים, משהו נתקל במספר הזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אש הנגבי;1425478:
סליחה ב-פלאפון. :eek:

מנדי.
לא הבנתי למה חשבת בטלפון אבל בכיף אני מתנצל....

התכוונתי לבקש פתרון לטלפון,
הבנתי שהתכוונת לפלאפון

• הוסף לסימניות
עדכון:
התקשר אליי אתמול העוזר של חה"כ אורי מקלב ואמר לי שעקב תלונות רבות מצד אנשים רבים, הנושא של עמותות הצדקה נמצא כרגע בהליכי חקיקה, וקווי הנייעס נמצא כרגע בוועדות של משרד התקשורת
דהיינו זה בטיפול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בחודשים האחרונים התחלתי לקבל למייל שלי המוני פרסומות, רשימות תפוצה, חדשות ושאר ירקות. לא פרסמתי את המייל שלי בפרוג מעולם וגם לא בפלטפורמות אחרות. מה שכן, יתכן שזה נלקח מקבוצת צאט ישנה שבה הייתי רשום. כל המיילים מגיעים מאותה חברת הפצה, וכשפניתי אליהם הם טענו שזה לא קשור אליהם והם רק פלטפורמה לשליחה של הרבה מיילים בבת אחת. הם אמנם אמרו שאני יכול לבקש למחוק את הכתובת שלי מהחברה שלהם אבל אז גם חברות ממשלתיות ובנקים לא יוכלו לשלוח לי.
אני מסיר כל פעם מרשימת התפוצה אבל למחרת מגיע ספאם משולח אחר.
זה גזל גמור וגם חוסר היגיון, אין סיבה שאלך למכירת נעליים פלונית רק בגלל שהיא שילמה לאותו גנב וקיבלה ממנו רשימה אקראית, להיפך, אני יותר לא אקח מהם שירות!!! כנ"ל לגבי חדשות או מוזיקה או כל שטות אחרת. זה רק יגרום לי ריאקציה ו"אנטי".

אני פונה פה בקריאה לכל רשימות התפוצה והמכירות למיניהן- תפסיקו לגזול את הציבור ותפסיקו לשלם לאותם גנבים שנותנים לכם כתובות מייל בצורה לא חוקית! רק תפסידו מזה! ויש לי גם דרך לפרסם את השמות שלכם (לא דוקא פה)

תודה וכתיבה וחתימה טובה לכל מי שיקבל על עצמו להפסיק לעשוק את הציבור
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה