התייעצות הטרדות ממייל מסויים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האמת...
אולי כן
עכשיו הסתכלתי על כל ההודעות שכתב ואני רואה שכל העיסוקים שלו היו בנושא סרטים וגוגל דרייב
וגם אחרי שכתבתי לו את זה אז הוא שלח לי תגובה על זה במייל
אין לי ספק שזה הוא הוא בכלל אל מתבייש בזה

• הוסף לסימניות
האמת...
אולי כן
עכשיו הסתכלתי על כל ההודעות שכתב ואני רואה שכל העיסוקים שלו היו בנושא סרטים וגוגל דרייב
מה אולי????
זה הוא
תסתכלי את כול הודעות באשכול יש לו שמות מתחלפם וגם נייקים מתחלפים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה דרכים
א. כאן פרוג
ב. תיקיות של אחסון שיתיופי שהוא מחובר גם לשם
ג. כול מקום ציבורי שכתבתם את המייל שלכם
לא הבנתי אבל פה אסור לפרסם מיילים אז איך יש לו פה מפה את כולם

• הוסף לסימניות
כמה דרכים
א. כאן פרוג
ב. תיקיות של אחסון שיתיופי שהוא מחובר גם לשם
ג. כול מקום ציבורי שכתבתם את המייל שלכם
אולי ככה יותר אנשים לא יכתוב מייל במקום ציבורי
אז אולי כול זה היה שווה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אבל פה אסור לפרסם מיילים אז איך יש לו פה מפה את כולם
זה באמת שאלה????????
יש כאן המון שכתבו פה את המייל שלהם בלי @
וממשכים לכתוב את זה
וגם אחרי זה ימשיכו
תמיד יהיה אנשים כאלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ציצו עובד אם גוגל גרופס וגם אם גמבו מייל
אז לכוראה הוא לא יכול לגיע לכתובות מייל
נס שאני לא מחובר לשום קבוצה חוץ מלציצו ועוד כמה אירגוני צדקה שפעם תרמתי להם וכל הזמן שולחים לי במייל בקשות לתרומות.
אגב איך אני מבטל באמת את כל המיילים מכל ארגוני הצדקה למיניהם?

• הוסף לסימניות
מה ואתה בא להגיד לי שאם אני מנוי בציצו במייל אז לכל מי שמנוי לזה גם יש את המייל שלי?
ציצו עובד אם גוגל גרופס וגם אם גמבו מייל
אז לכוראה הוא לא יכול לגיע לכתובות מייל
בדקתי שוב ואני חושב שאי אפשר לראות את הכתובות של המייל של חברי הקבוצה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תרד לסוף המייל לרוב יש שם הסר
1612457017802.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לו את הכתובת מפה אני לא יודע מה זה בדיוק אבל בסטטוס למעלה אצל כל אחד יש פרטיות כשנכנסים לתוכו בסופו יש לצפות באמצעי יצירת קשר יש סיכוי שרואים את המייל על ידי זה אני לא יודע בדיוק איזה אמצעי קשר זה אומר , כל מי שרוצה יכול ללחוץ שאף אחד לא יוכל לראות
1612457151451.png

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לו את הכתובת מפה אני לא יודע מה זה בדיוק אבל בסטטוס למעלה אצל כל אחד יש פרטיות כשנכנסים לתוכו בסופו יש לצפות באמצעי יצירת קשר יש סיכוי שרואים את המייל על ידי זה אני לא יודע בדיוק איזה אמצעי קשר זה אומר , כל מי שרוצה יכול ללחוץ שאף אחד לא יוכל לראות
צפה בקובץ המצורף 826994
כי אתה ניכנסה לאחד שלך אז את ה יכול לראות את זה
תנסה להכנס לאחד של משהו אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה