היא אומרת-לא! הוא אומר-למה לא?

• הוסף לסימניות
עדיין לא שבעתי מהם :)
עמכם הסליחה...

קבצים מצורפים

• היא.jpg
    KB 498.6 · צפיות: 24
  • הוא.jpg
    KB 537.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בטח לא שבעת מהם.. מי כן שבע? ילדים מטריפים תמונות מתוקות ואלופות כמו תמיד

• הוסף לסימניות
חחח איזה יופי
חבל על החיתוך של המזוודה אצל הבן

• הוסף לסימניות
אהבתי!

גם ת'כותרת..

• הוסף לסימניות
אני לא קשורה לפורום אבל משום מה הכותרת שלך משכה להיכנס לאשכול שפתחת מלבד צלמת מקצועית את גם קופירייטרית מוצלחת

• הוסף לסימניות
אפילו ה "לא" שלה. ממושמע! חחחחח....
עשתה לך ת'פוזה.

• הוסף לסימניות
לא,לא ,למה לא, לעלות עוד תמונות
מרגלית תמונות מהמהמהמות:):)

• הוסף לסימניות
חחח גרייט :)
תאורה 'בינלאומית'... :)

• הוסף לסימניות
איזו תאורה מוקפדת,

תמונות מקסימות !

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
ואני אומרת למה לא עוד תמונות?

גם אנחנו לא שבעים, אחרי המכה של התמונות שהיה כאן בל"ג בעומר, אפשר לומר שכבר די שקט, אז תמונות על רמה גבוהה בוודאי לא יזיקו

• הוסף לסימניות
זה נראה שיש לך אביזרים ורעיונות בלי סוף!

• הוסף לסימניות
חחח אהבתי!
והתאורה מושלמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1668085:
חחח איזה יופי
חבל על החיתוך של המזוודה אצל הבן

גם אני חושבת שחבל, אבל זה כבר לאחר מעשה.
וכמו שאתם כבר יודעים, אני לא חובבת גדולה של עריכות:(
אז השארתי את זה כך

• הוסף לסימניות
מסוג התמונות שמסתכלים עליהם הרבה יותר מפעם אחת!
אלופה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה