מרצון זה בטוח לא יקרהטיפול רגשי
רחמנות על הילדההיא גם מספרת לאמא שלה עד כמה הילדים לא עוזרים לה והיא מתמוטטת וקשה לה, ובאמת הילדים שלה מאוד עוזרים לה.
הבכורה לפעמים על חשבון הלימודים והחברות שלה וכו'
ובסוף אמא שלה אומרת שהיא לא עושה כלום. ככה שאין לילדה מוטיבציה כל כך להמשיך לעזור...
אני לא מקבלת את האמירה הזאת בהקשר הספציפי.כמובן שצריך לטפל אבל כגיסה לא תמיד יש לה מה לעשות בנידון
אגב, יתכן שצריך שם מעטפת שתתן מענה גם לילדים..רחמנות על הילדה
אני מכירה מטפלת מעולה שעשתה את זה ואז כבר המטופלת מעצמה רצתה לבוא אליה לסדרת טיפולים שהיא הבינה שהיא תוכל לעזור לה יותר.שום מטפלת מוסמכת לא תשתף פעולה עם דבר כזה.
היא צריכה ללכת לרופא משפחה שיבדוק אותה פיזית ונפשית ומשם להמשיך הלאה.
אני ב"ה לא מבינה בזה אבל נשמע לי קצת ללכת רחוק להגיע לרווחה לפני שבודקים דברים אחרים...את בטוחה שהרווחה זה מה שיעזור?נשמע ההיפךהיא צריכה להגיע לרופא ואם אין לכם דרך לטובתם דווחי לרווחה והם יעזרו להם על הצד הטוב ביותר.
באמת??? זה סיפור לא חריג??? יש ליידי המון נשים שיולדות כל שנה ולא נראה לי שהם מדברות כך....כמה ילדים יש לה?
סיפור לא חריג ליולדת כל שנה בממוצע
כמעט בטוחה שזה לא אתי בעליל.אני מכירה מטפלת מעולה שעשתה את זה ואז כבר המטופלת מעצמה רצתה לבוא אליה לסדרת טיפולים שהיא הבינה שהיא תוכל לעזור לה יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים