דרוש מידע היא רוצה לתת. מחפשת רעיונות...

• הוסף לסימניות
השויגער שלי הביאה לנו שנה שעברה מקציף חלב. נהננו מאד!

• הוסף לסימניות
יש לנו 2 יוקוסו. ועד לרגע זה לא ברור לי מה ההתלהבות.
למה היא לא נותנת מתנות לילדים?
פליימוביל, ספרים מנוילנים כמו הספר החמוד הזה ועוד. מגנטים, קליקס.
ספל יפה לנטילת ידיים, מזוודה, הולכים לחנות כלי בית או מתנות, ובוחרים....

• הוסף לסימניות
ממש לא
שניה וחצי
אין לי שום אחוזים מנעמן ;)
אבל מרוצים עד הגג
הסרטון בנטפרי חסום,
אשמח להסבר על המוצר ואיזה סוגי חיתוכים יש לו.
אגב, הוא חותך גם רצועות ג'וליאן?

• הוסף לסימניות
היי אשמח ממש לדעת איך משתמשים בו,
זה חשמלי או ידני? איך קוצצים?
ידני מוזיזים את הידית מלמעלה ללמטה חותך פרוסות בכל עובי שתרצי וכן פסים עבים דקים וכו' את יכולה לשחק אם זה
עד שמתקבל גודל החתיכה הרצויה

• הוסף לסימניות
אצלנו אמא שלי מביאה שובר מוטען ב 250 שקל....
מקסימות האמהות שלכן!
לגבי הכסף המוטען - אני מאמינה שיש כאלה שאוהבות לתת ממש מתנה, ולא כסף ש'הולך' על כל מיני דברים קטנים ויומיומיים.....

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מגבות ידיים ורחצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה