הידעתם?

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה אנשים שיודעים מי זה מייסד החסידות ומה זה תפילין דר"ת,
הכרתי מישהו, חילוני למהדרין, עם בוקסות באוזניים, תיק על הגב ומכנסיים קצרות,
שראה לשניה את פרוג פתוח אצלי, ואמר: הי, זה פרוג.
השתאיתי: איך אתה יודע?
מה קרה לך? אני חבר שם כבר כמה שנים.
והוא עוד מיוצאי אתיופיה.
אז לא רק הדתיים יודעים, גם לחילוניים יש קצת..

• הוסף לסימניות
אני בכלל הסתכלתי בגוגל לגבי כמה הגדרות. לא נראה לי שהם מבקשים לדעת זאת בשביל סינון אלא פשוט בשביל לומר: אנחנו מעדיפים בפורומינו אנשים שיודעים מה זה תפילין דר"ת.

• הוסף לסימניות
אם זה עובד ככה סבבה!
קובעים פשוט קובעים
מיקום ,יום ,שעה
ומי שבאה ברוך הבא!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתהיה יותר הענות כשיהיו פרטים על התוכנית.
אני הייתי שמחה לשיעור ריענון עם חיה יעקבס באחת התוכנות (עדיפות לאינדי)
או שיעור עיצוב טוב מפי מרצה טוב/ה.

כשתכתבי מה בתוכנית ותצייני מיקום זה יעשה חשק לאנשים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מחכה למפגש כזה בקוצר רוח

• הוסף לסימניות
ושוב. הדיון סטה.
:(

ולעצם הענין.
אני בעד מפגשים פיזיים, זה יותר עניני ותורם יותר לשיתופי פעולה בין אנשי מקצוע.
בעזרת השם נארגן מפגש בפרוג עם הרצאה או שתיים, נזמין את תלמידות פרוג, בוגרות, וחברות הפורום.

הגישה שלנו, שהפורום פתוח לכולם. ויש אנשים טובים באישיותם והם חרדים וכן ההיפך לצערנו, ויש אנשים טובים באישיותם שאינם חרדים וכן ההיפך.
צריך לדעת לכבד ולשמור על האוירה הראויה והמתאימה כאן..

• הוסף לסימניות
ואגב, זה לא המפגש הראשון שפרוג עושים....
בממוצע פעם בחודשיים שלשה יש מפגש כזה, פתוח.

שלא לדבר על כנסי ערך מוסף שנעשו בשנים עברו, ועוד חזון למועד. :)

• הוסף לסימניות
אז איפה הם מתפרסמים? פעם ראשונה שאני רואה דיון בעניין ואני די הרבה בפרוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה