כללי היד השלישית....>>

• פותח הנושא kl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אי אפשר לעבוד-
העכבר שלי מזגזג...
רציתי לשאול באיזה עכבר אתם משתמשים?
רגיל, דגיטלי, מיוחד לגרפקאי..

מה אתם ממליצים??? :cool:(לפני שאני קונה ובאיזה מחירים...)

• הוסף לסימניות
ממליצה על סט מקלדת+עכבר אלחוטי של מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
יש לי את דגם 2000 של מיקרוסופט ואני לא מרוצה מהעכבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1461819:
ממליצה על סט מקלדת+עכבר אלחוטי של מיקרוסופט

שכחתי לציין שאני עובדת על נייד.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kl;1461895:
שכחתי לציין שאני עובדת על נייד.....

אז למה צריך מקלדת?
אני גם על נייד.
עכבר של logitech, דגם T400, מרוצה ממנו מאוד. צורה נוחה מאוד לאחיזה, לא מחליק, יש לו קיצורים נחמדים ביותר, למזער הכל ולהגיע ישר לשולחן עבודה ובחזרה, התחל של ווינדוס 8.
וזהו.. אני מאוד מרוצה.
http://support.logitech.com/en_us/product/10350
כל שאר הצבעים באתר משום מה נראים מפחיד... יש לי את זה עם הציור, בתמונה השניה

(מנסיון קודם עם מייקרוסופט, בעכברים הם לא משהו.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה