- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1456841:(כשהייתי בן 15 עבדתי על מחשב כזה שבין כל פעולה היה אפשר לעשות קפה. העצבים הרופפים שלי היום - הם כתוצאה מאז)
ניסית רסקיו?
נכתב ע"י ונתנו10;1456841:(כשהייתי בן 15 עבדתי על מחשב כזה שבין כל פעולה היה אפשר לעשות קפה. העצבים הרופפים שלי היום - הם כתוצאה מאז)
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1478219:20 שנה על מק ולא עוברת
קשה לעבור ממרצדס ..... לדרק
נכתב ע"י אורות בלילה;1478229:אין כמו מק
מהיר, עמיד בלחץ.... מחזיק מספר רב של תוכנות יחד
בקיצור בנוי בשביל גרפיקאיות חד משמעית..
אבל זה כמו לשאול מה עדיף מכונית- על כל סוג שהיאתתת לבין מכונית מרוץ...
היתרונות הם לגרפיקאיות בעיקר.....
נכתב ע"י אריאל וו;1478277:רגב, חיסרון גדול ב-מק זה שאין כונן CD או DVD, כך שאי אפשר לצרוב כלום.
נכתב ע"י אריאל וו;1478277:רגב, חיסרון גדול ב-מק זה שאין כונן CD או DVD, כך שאי אפשר לצרוב כלום.
נכתב ע"י א"ב;1456754:80% מהזמן עובר עלי בפתיחה, שמירה וסגירה (כן, אפילו סגירה!) של קבצים.
לא אני קונה את המחשב אלא הורי החמודים, לכן כמה יעלה זה לא כל כך מעניין אותי
ומחפשת מחשב שישרוד כשפתוחים בו המון קבצים כבדי משקל, ו-4 תוכנות גרפיות כמו אינדיזיין, אילוסטרייטור, פלאש ופוטושופ, בו זמנית.
האם מקינטוש מציע חוויה אחרת מהבחינות הנ"ל?
אמממ העכבר החוטי שלהם גרוע מאוודדד מבחינת שימוש, לא משנה כמה ניסיתי להתרגל. האלחוטי באמת מגניב, אבל לא הייתי אומרת שההבדל כ"כ גדול בינו לבין אלחוטי רגיל.נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1478248:המחיר יקר וגם החלקים לדוג' עכבר של מק יקר מאוד - ואוי לך אם הוא מתקלקל... כמובן שהוא ליגה הן ויזואלי ואין בשימוש שלו
מוזר... אולי בחדשים אין מקום לדיסק. בישנים יש חריץ בצד הימני של המסך ואפשר להכניס דיסקים- צריבה זה כבר עינין של תוכנה נראה לי.נכתב ע"י אריאל וו;1478277:אגב, חיסרון גדול ב-מק זה שאין כונן CD או DVD, כך שאי אפשר לצרוב כלום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים