כללי היה לך פי.סי ועברת למקינטוש?

• הוסף לסימניות
הודעה שהועלתה לפורום של אדובי שבוע שעבר:

I am looking for someone who can help to see if this is a problem with indesign or I am having bad luck with the 5k iMac. I ordered a 5K iMac with these specs:

i7 4ghz

24 gigs of ram (8 gigs Apple RAM, 16 gigs Kingston RAM)

1TB flash

AMD Radeon R9 M295X 4096 MB

Yosemite 10.10.1

I had graphic glitches in the display and incredibly poor performance with Indesign, Illustrator and Acrobat (all latest versions fully updated). Apple replaced the iMac. I was away over Christmas, so when I came back the new one was waiting for me. I began installing my apps yesterday prepping it so it can be production ready ASAP. I noticed right away that I was having the exact same problem I had with the last. I am hoping someone can do a test to see if they have the same results with Indesign and the upgrade GPU AMD Radeon R9 M295X 4096 MB.

• הוסף לסימניות
אפשר תרגום בקצרה ?
:)

• הוסף לסימניות
תרגום בקצרה: יש לי מחשב איימק חדש 5K עם 1TB SSD, Intel i7, 8 ג'יגה, וכו'.

התקנתי את תוכנות אדובי והביצועים גרועים ביותר. החלפתי למחשב אחר, והבעיה נשארה. אבקש את עזרתכם....

נו נו. בטח שילם על התענוג 20,000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1482223:
תרגום בקצרה: יש לי מחשב איימק חדש 5K עם 1TB SSD, Intel i7, 8 ג'יגה, וכו'.
התקנתי את תוכנות אדובי והביצועים גרועים ביותר. החלפתי למחשב אחר, והבעיה נשארה. אבקש את עזרתכם....
ששש, למה להוציא החוצה את הבעיות של מק.
הרי המחשבים שלהם מצויינים, האיכות הכי טובה, הגימור הכי יפה.
אל תזלזל במק. שששש, בוא לא נספר לכולם את העובדות היבשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1482243:
ששש, למה להוציא החוצה את הבעיות של מק.
הרי המחשבים שלהם מצויינים, האיכות הכי טובה, הגימור הכי יפה.
אל תזלזל במק. שששש, בוא לא נספר לכולם את העובדות היבשות.

אתה מוריד לי בפרנסה, יש לי מניות באפל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1482252:
אתה מוריד לי בפרנסה, יש לי מניות באפל..
אוקיי. כולנו אפל! יששששש! המחשב הכי יפה והכי יקר והכי טוב שיש!

• הוסף לסימניות
אריאל, אתה לא יכול להביא דוגמא מאדם אחד, ולנסות להוכיח שהמק לא טוב. הרי אתה לא רוצה שאני אציף פה את הפורום בבעיות של פיסי שהועלו לפורום אדובי... לא חסרות כאלה... אז בבקשה תהיה הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1482160:
אפשר לחלק את זה ל-4 חלקים:

1. חומרה.
2. ממשק - מערכת הפעלה.
3. מסך.
4. מארז (עיצוב, פיניש וכו'...).

חומרה
אפל מייצרת את מוצריה עם חומרה ברמה הכי איכותית שיש, כל רכיב שמורכב במחשב ולו הכי קטן והכי פשוט...
יש ההמון אביזרים שמהם מורכב מחשב, כשאתה קונה PC, לפעמים רכיב אחד דפקט יכול לדפוק את כל המחשב שעלה 8000 ש"ח ויותר....

ממשק - מערכת הפעלה
מערכת הפעלה - ללא עלות, המערכת כוללת תוכנות רבות כגון אופיס (מקביל לאופיס של PC) ועוד הרבה תוכנות מעולות.
עדכוני ושיפורי מערכת כל הזמן (לא כמו PC שאני לא יודע בכלל מהעשה למחשב, ולפעמים זה יוצר בעיות...וד"ל), העדכון האחרון היה עדכון לגירסה חדשה - כמובן עדכון חינם..
ממשק מדהים, מנגיש לך בדיוק את מה שאתה צריך, חושב עוד לפניך.. על הפרטים הקטנים, מבלי להתאמץ על פעולות פשוטות.....
פתיחת כמה שולחנות עבודה שתרצה, דבר שמאוד מיקיל על העבודה.
ישנם עוד ההמון דברים, צריך פשוט להתנסות...
בונוס: קבצי PSD ו - AI מוצגים בברירת מחדל מבלי להוסיף תוספים חיצוניים שמכבידים על המחשב...

מסך
רמה הכי גבוהה שקיים...
אין לי מה להוסיף...

מארז
רמת גימור מטורפת הן האיימקים והם המק פרו, גם פה הכל מחושב עד לפרט הקטן ביותר, הכל נגיש וכיף לעבודה.

היתרון הוא שיש מישהו שחשוב לו שכל הרכיבים יהיו ברמה הכי גבוהה, וכשיש תקלה יש אחריות!

חסרונות:
אין אופיס של מייקרוסופט (יש, אבל לא מבושל מספיק, אין תאימות טובה כ"כ)
יש אפשרות להתקין תוכנת פרללס ועליה להריץ ווינדוס וירטואלי (במקביל למקינטוש(!) ), שעובד מעולה כמו כל ווינדוס ודרכו לפתוח קבצי אופיס. (ישנם עוד פתרונות)

בס"ה אם תבנה מחשב PC עם רכיבים באותו רמה של אפל תגיע לאותו מחיר...

שאפו!!! יפה דיברת.

• הוסף לסימניות
כל מה שהוא כתב, לא קשור בחצי שקל לדיון כאן - מה יותר חזק...

חומרה - מדברים כאן על מחשב חזק באמת, שנקנה מטכנאי מומחה, ואין בו שום רכיב שדופק את כל המערכת.
מערכת הפעלה - הקטע של התשלום לא קשור לדיון. כנ"ל עניין העידכונים.
מסך - כנז"ל. כל אחד יקנה מה בא לו. בנוסף, מסך לא קשור לאיכות וטיב המחשב.
מארז - נו שוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Refael BZ;1482305:
אריאל, אתה לא יכול להביא דוגמא מאדם אחד, ולנסות להוכיח שהמק לא טוב. הרי אתה לא רוצה שאני אציף פה את הפורום בבעיות של פיסי שהועלו לפורום אדובי... לא חסרות כאלה... אז בבקשה תהיה הגיוני.

לא לרגע ניסיתי להוכיח שמק לא טוב. אני משוכנע להפך. לא נופל מ-PC בכהוא-זה.

רק הבאתי דוגמה קצרה לסתור את דברי קודמי שאין תקלות מעצבנות במק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה