התייעצות היה לכם הזעת יתר בכפות בידיים (או בכפות רגלים) והצלחתם לטפל בזה

• הוסף לסימניות
מנסה למצוא פתרונות עבור הזעת יתר חמורה בידיים
שמעתי על מכשיר PalmaDry של מרפאות VIV
אשמח לשמוע מניסיון בלבד האם הוא עוזר ובאמת פותר את הבעיה ?
ואם יש עוד מקום בארץ שמתמחה לנושא הזה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
עשיתי מחקר מקיף בתחום עבור הבת שלי. חוץ ממכיר יונטיפורוזיס שהוא המכשיר שמטפלים איתו במרפאות אין עוד פתרון אמיתי ובלי תופעות לוואי.
אפשר ועדיף לקנות את המכשיר הביתה . הטיפול מצריך תחזוקה אחת לתקופה אבל כיון שהוא טיפול קצר ובמידה והמכשיר הוא בבית אז זה לא נורא.
ביעוץ הרפואי של עזר מציון אמרו לי שיש לו הצלחה של 80% בערך.
ניסיתי להשיג יד 2 או בהשאלה לבדוק אם הוא אכן יעיל עבורינו, לא הצלחתי אז כנראה שנקנה אותו.

• הוסף לסימניות
מכירה שניים שנותחו ונגמר.

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין אותי.
מה זה המכשיר? אפשר הסבר? בצעירותי הייתי מורחת כמו רולר כזה כל לילה לפני השינה וישר כשקמים לשטוף ידיים, אבל עכשיו זה לא אפשרי לי.... וזה היה עוזר לי. (מה שגיליתי שיש קשר בין הרגליים לידיים -עברתי לגרבי כותנה וזה ממש הוריד בהרבה את ההזעה בידיים)

• הוסף לסימניות
כתבתי על כך בעבר ,תחפשו באשכולות דומים
מינסיון ולאחר המון ברורים נסיונות עם משחות כדורים וכמה רופאים מומחים
המכשיר של VIV ורק הוא , יש הרבה סוגים עם אותו העיקרון הבעיה שהתחושה בכולם לא נוחה ולכן קשה להתמיד
זה טיפול שדורש תחזוקה ולכן צריך שיהיה נח
לבן שלי זה עזר מאד והיה במצב שלא כתב ולא רקד בחתונות כי לא יכול
בתחילה עזר כ 80 אחוז היום טוען שיבש לגמרי
נתנו את המכשיר לנסיון לבחור שהיה בשידוכים והתייאש לנסות לטפל בבעיה ולאחר ניסיון של חודש הוא קנה את המכשיר
המכשיר יקר, עד כמה שראיתי ב2 הקניות (שלנו ושל הבחור) ניתן להתמקח
משתמש בזה כמעט שנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה