דרוש מידע היה לכם עוגמת נפש כששיפצתם/בניתם?

א.פנקו את השכנים במשהו לבנין כמו צביעה של חדר

מדרגות. החלפת תיבות דואר, זה יעזור בשכנות, ויקל

מהעומס עליהם, וגם יוריד קצת קנאה אם יש,

ב.גם לקבלן הכי טוב יוכל להיות תקלות ושיפוץ לא

מוצלח.

חלק מהדברים כבר כתבו כאן (כמו שיפועים לא נכונים).
אצלנו היו אריחים שמשתלבים אחד בשני כמו פאזל.
רק מה, הפועל כנראה לא תירגל יצירת פאזלים בגן הילדים. והניח אותם בסדר לא נכון. (שלושה אריחים בסך הכל. לא כ"כ קשה לראות מי למעלה, מי באמצע ומי למטה).
חחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי כהוגן!!! :p :p :p :p :p

ואנחנו הלכנו על קבלן זול ונגר זול (שניהם ערבים)
הבניה מזעזעת... ויש לנו נס שאנחנו גרים בקומת קרקע, כי אני בטוחה שאם היו שכנים מתחתינו היו להם שטפונות...
אבל הכי כיף שיש לנו את מי להאשים :cool:
כל דבר שנשבר או מתקלקל בבית אנחנו מקללים את נאביל:rolleyes::cool:

המסקנה שלנו היא שבפעם הבאה אנחנו רוצים בניה יהודים ואיכותית (מה כבר בקשנו?:rolleyes::p
חחחחחחחחחחח חוש הומור זה דבר טוב... ולשמח יהודים זה דבר עוד יותר טוב!!!

• תודה
Reactions: ELO
שכנים, שכנים
מבחינת השכנים אין לנו בעיות ב"ה!! יש לנו שכנים מקסימים ואנחנו מאותה קהילה ואף פעם לא היו לנו בעיות בבנין מבניה.. ההפך- היה פרגון, עזרה וכו'... ודווקא עכשיו כמה שכנים שיפצו, כך שלא נראה לי שדווקא עלינו יהיו טענות בעז"ה...

מבחינת השכנים אין לנו בעיות ב"ה!! יש לנו שכנים מקסימים ואנחנו מאותה קהילה ואף פעם לא היו לנו בעיות בבנין מבניה.. ההפך- היה פרגון, עזרה וכו'... ודווקא עכשיו כמה שכנים שיפצו, כך שלא נראה לי שדווקא עלינו יהיו טענות בעז"ה...

מאחלת לך מכל הלב!!!!

דווקא אם השכנים טובים ומפרגנים , מגיע להם מתנה על סבל שנגרם להם בכל השיפוץ (לכלוך ,ערבים בין הרגליים, השקמה בשעה 7 בבוקר ,רעש בכל היממה ולפעמים זה פשוט לא נסבל)

האם מישו מכיר קבלן בשם מאיר כהן מרחוב ז'ולטי בירושלים?
אשמח לשמוע כל מידע עליו באישי או בפורום כאן.

וכן האם מכירים את השמות אורי דניאל, מיכאל פדידה, אוריאל כהן ודוד שטרן.
אשמח לשמוע האם הדיס/ המלצות שהיו כאן מדובר עליהם
כמובן שאם זה גובל בלשון הרע אשמח לשמוע באישי ולא רבים כי אצלי זה לתועלת ממש.
תודה רבה!!!!

למישהיא יצא לעבוד עם קבלן ערבי בשם רג'יד צרצור???
אשמח לכל מידע!!!!!!
דחוף לי ביותר!!!!

מעניין להביא את דברי הפלא יועץ ערך בנין:
אָמְרוּ רַבּוֹתֵינוּ זִכְרוֹנָם לִבְרָכָה (יְבָמוֹת סג, א) כָּל הָעוֹסֵק בְּבִנְיַן מִתְמַסְכֵּן, רַחֲמָנָא לִצְּלַן. שֶׁבְּכָל הַהוֹצָאוֹת אָדָם יוֹדֵעַ לְחַשֵּׁב כַּמָּה יוֹצִיא וּמִסְתַּכֵּל בְּכִיסוֹ אִם יוּכַל לְהוֹצִיא מוֹצִיא בְּאֹפֶן שֶׁלֹּא יָבוֹא לְהִתְמַסְכֵּן, לֹא כֵן הָעוֹסֵק בְּבִנְיָן, שֶׁחוֹשֵׁב לְהוֹצִיא מֵאָה וְנַעֲשָׂה לוֹ הוֹצָאָה מִמָּאתַיִם, וּמִשֶּׁהִתְחִיל אֵינוֹ יָכוֹל לְמֶשֶׁךְ יָדוֹ, וּמִתּוֹךְ כָּךְ יָכוֹל לָבוֹא לְהִתְמַסְכֵּן.
וְלָכֵן רָאוּי לַגֶּבֶר שֶׁיֵּחָשֵׁב תְּחִלָּה אִם יָכוֹל לְהוֹצִיא כִּפְלַיִם עַל אֲשֶׁר אָמְדוּ שֶׁצָּרִיךְ לְאוֹתוֹ הַבִּנְיָן יִתְעַסֵּק בַּבִּנְיָן, וְאִם לֹא אַל יִתְעַסֵּק, שֶׁצָּרִיךְ לִרְאוֹת עַל הַחֲנוּת תְּחִלָּה, כִּדְאָמְרִי אֱנָשֵׁי הַחֲנוּת בּוֹנֶה הַבַּיִת וְאֵין הַבַּיִת בּוֹנֶה הַחֲנוּת: וְהָיָה נִרְאֶה שֶׁיּוֹתֵר טוֹב שֶׁיִּקְנֶה אָדָם בִּנְיָן בָּנוּי, שֶׁהוּא דָּבָר שֶׁיֵּשׁ לוֹ קִצְבָּה וְנִמְצָא לִקְנוֹת בְּזוֹל וּבְלִי טִרְחָא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הורים יקרים וחשובים,
המתכננים מעבר לעיר אחרת לשנה הבאה – חשוב לעצור רגע ולחשוב קדימה.

אל תגידו לעצמכם: “יש מספיק מוסדות לימוד, יהיה בסדר”.
אנחנו נמצאים בעיצומה של עונת הרישום (בכל אופן בחיידרים זה כעת) וזה בדיוק הזמן להירשם.

הרישום כעת יכול למנוע עגמת נפש רבה בהמשך.
מדי שנה ישנם הורים רבים הממתינים לרגע האחרון, (ובאמת שלא באשמתם, מחוסר ידיעה או שעדיין לא סגורים על המעבר) ואז מגלים בצער שאין כבר מקום, או שהילדים לא מתקבלים למוסדות אליהם תכננו לעבור מסיבות שונות.

לצערי אני מכיר מקרוב לא מעט מקרים, במיוחד מבית שמש, שבפועל להורים היה קשה מאוד להכניס את ילדיהם למוסדות שרצו להכניס. ובוודאי שהדבר נכון גם בערים נוספות.

לכן ההמלצה החמה:
נצלו את עונת הרישום עכשיו והירשמו בזמן לפחות לשתי מוסדות שיתאימו לכם.

היו ערוכים עם מסגרות לימוד – גם אם עדיין לא סגרתם דירה, וגם אם אתם עדיין מתלבטים אם בסוף תעברו.

חבל להיתקע אחר כך בלי מענה.
היערכות מוקדמת היום = חוסכת עגמת נפש לעתיד.

בהצלחה לכולם.
0 תגובות
לפני מספר שבועות נשכח טלפון על גג רכב בתוך עיר. ניסינו לחפש באותם רחובות בתוואי הנסיעה של הרכב אך לא מצאנו דבר
למרות שהחיפוש בוצע כחצי שעה אחרי שהטלפון נשכח לא מצאנו אפילו שברים של הטלפון על הכביש
ניסינו להתקשר לטלפון אבל אף אחד לא ענה ולאחר כשעה כבר ענה תא קולי
מדובר בעיר חרדית כך שמאמינה שאם מישהו היה מוצא הוא היה מנסה להשיב את האבידה
יש במגן על הטלפון את כל הפרטים האישיים של בעל הטלפון
אנחנו חושבים שאולי הוא פשוט זרוק איפשהוא ביציאה מהעיר בכביש הראשי (עוד לא יצא לנו לחפש שם רק כי מהגיון חשבנו שהטלפון לא ישרוד על גג הרכב את כל הפסי האטה שיש בעיר והעליות והירידות...
כבר קנינו טלפון חדש אבל עדיין זו עוגמת נפש גדולה כי בתוך הטלפון היה המון מידע ואנשי קשר שאין דרך לשחזר

אולי יש כאן מישהו שקרה לו משהו דומה או יוכל לתת רעיון איך ואיפה לחפש? חשבנו לנסות לאכן את הטלפון אך כיוון שמדובר בטלפון כשר אין אפשרות לעשות זאת לבד אלא בסיוע המשטרה שכרגע לא מנסה לעזור.. וברחובות היכן שהרכב עמד ואח"כ נסע לא ידוע לנו שיש שם מצלמות של אנשים פרטיים ומצלמות של העיר ניסינו לפנות לעירייה אך לא מוכנים לתת בשום אופן ללא אישור משטרה (שגם היא לא מוכנה..)
מה עוד ניתן לעשות?
אתם, אלה שעשיתם אזרחות אירופאית כלשהי, מה גרם לכם לעשות את זה?

מה הרווחתם מזה וכמובן - האם יש לזה חסרונות?

וגם אתם שהחלטתם שלא לעשות, מה הביא אתכם להחלטה הזו?

לאחרונה הבנתי שאני זכאי לקבל אזרחות רומנית עקב היותי צאצא לניצולי שואה מרומניה. ביררתי קצת והבנתי שזה כרוך בעלויות גבוהות מאוד.

על עצם העניין - מצד אחד אני חושב שכדאי שיהיה למרות שאני לא רואה תועלת עכשווית - אבל אולי למקרה קטסטרופה ביטחונית או סתם נוחות בטיולים לחו"ל וגם קצת סוג של לעשות צדק היסטורי - התחושה שזרקו משם את הסבים שלי ונישלו אותם מהכל ואני מתעקש לחזור כבעל זכויות.

אשמח לשמוע מכאלה שעברו את התהליך וגם מכאלה שהחליטו שלא, מה היה השיקולים שגרם לכם להגיע להחלטה והאם במציאות זה נתן לכם ערך מוסף כלשהו.

והכי חשוב - המחירים. זה נשמע מחירים הזויים לגיוס כמה מסמכים והגשה. אני לא רוצה חעשות לבד כי יש נהלים קטנים שאפשר ליפול בהם, אבל תכל'ס מדובר בתרגום כמה מסמכים והגשה. קיבלתי הצעות מחיר הכי זול 4000 ש"ח לנפש + 3500 פתיחת תיק וקיבלתי גם 7500 ומעלה...

אשמח מאוד להמלצות על אנשי מקצוע אמינים וזולים יותר.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה