קורונה היה לכם קורונה?

• הוסף לסימניות
האם אתם סובלים מסימפטומים של אחרי קורונה? קרוב משפחה סובל מכאבי שרירים וסחרחורות, הרופא טוען שזה 'פוסט קורונה'.
5 חודשים של כאבי פוסט קורונה? קרה לעוד מישהו?

• הוסף לסימניות
בס"ד
קרה להרבה 'מישהוים' כל מיני תופעות שנסחבו איתם אחר הקורונה. על זה כל הזמן מתריאים.
במקביל, עצה טובה לברר אצל עוד רופא.
ותמיד, פרוג זהו המקום האחרון להתייעצות רפואית או הלכתית.
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
מכירה גם כמה בחורי ישיבה צעירים שעדיין לא חזרו לעצמם מהגל הראשון שהם נדבקו לפני פסח... עדיין חולשות נוראות ימים שאי אפשר לקום מהמיטה, איבוד חוש טעם וריח לסרוגין, סחרחורות, חוסר ריכוז- זה מגיע בגלים גלים- ימים שהמצב ב"ה טוב ואז ירידה וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
ותמיד, פרוג זהו המקום האחרון להתייעצות רפואית או הלכתית.
ברור שלא מבחינת התייעצות רפואית. היה אצל כמה רופאים, עשה את כל הבדיקות האפשריות, והכל ב"ה בסדר גמור. אבל הבנאדם עדיין בלחץ כי כואב לו.
אולי אם ישמע שהוא לא היחיד לפחות מפלס הלחץ ירד...

• הוסף לסימניות
מכירה גם כמה בחורי ישיבה צעירים שעדיין לא חזרו לעצמם מהגל הראשון שהם נדבקו לפני פסח... עדיין חולשות נוראות ימים שאי אפשר לקום מהמיטה, איבוד חוש טעם וריח לסרוגין, סחרחורות, חוסר ריכוז- זה מגיע בגלים גלים- ימים שהמצב ב"ה טוב ואז ירידה וכן הלאה...
בלי שום בעיות רקע? ויש למישהו מאנשי הרפואה צפי כלשהו מתי התסמינים ייעלמו לגמרי?

• הוסף לסימניות
גם לי יש כאבים קטנים מפעם לפעם שלא היה לי לפני הקורונה
גם לאמא שלי יש כאבי מפרקים שלא היו לה לפני הקורונה

• הוסף לסימניות
בלי שום בעיות רקע? ויש למישהו מאנשי הרפואה צפי כלשהו מתי התסמינים ייעלמו לגמרי?

הם טוענים שזו מחלה חדשה והם לא יודעים עדיין להגיד בודאות תוך כמה זמן זה יעבור,
יש להם דברים שנכון להיום לפי המצב של האיבר (לדוג': ראות) הם משערים שזה החלמה (אם בכלל...) של כמה שנים.

• הוסף לסימניות
גם לי יש כאבים קטנים מפעם לפעם שלא היה לי לפני הקורונה
גם לאמא שלי יש כאבי מפרקים שלא היו לה לפני הקורונה

זה אחד מהדברים הקשים בפוסט קורונה - (זו מחלה רישמית כבר?)
יכול להיות שבוע שהבנ"א בטוח שחזר לעצמו, מרגיש גיבור.
ואחרי כמה ימים - הוא נופל חזרה לכל החולשה והדברים הנוראים של הקורונה.... :(

• הוסף לסימניות
מכירה מקרוב מי שהיה לה לפני שלשה שבועות. ב"ה מרגישה כמו חדשה. עוד יותר טוב מלפני. כמעט בת 60.

גם אני שמעתי על מחלים שבדברים מסוימים מרגיש הרבה יותר טוב מאשר לפני המחלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה