היה קאסטם...נשארו רק הפאות...

• הוסף לסימניות
צילומי חלאקה לילד מתוק מדבש!
IMG_0333.jpg
IMG_0132.jpg
IMG_0169.jpg
IMG_0262.jpg
IMG_0337.jpg

• הוסף לסימניות
האחרונה מהממת!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו מותק
מקומות יפים
צילום מושלם
אהמממ זה צילומים עכשיו? בחורף? הקצר והגלידה...
עושה לי קררר

• הוסף לסימניות
וואו מותק
מקומות יפים
צילום מושלם
אהמממ זה צילומים עכשיו? בחורף? הקצר והגלידה...
עושה לי קררר

תודה!
וכן! התמונות צולמו לפני שבועיים!!!!!! היה יום ממש קייצי!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים איך שאת מתקדמת מרגע לרגע
פשוט אלוף כל התמונות
התלהבתי על הראשונה התאורת שיער הורסתתת...

• הוסף לסימניות
כותרת מצחיקה...חחח התמונות יפות.
בראשונה התאורת שיער מהממת, אבל בפנים של הילד קצת היה לי חסר. כאילו מאכזב ביחס לכל הרקע. חסר שם הארה קטנה. מבינה למה אני מתכוונת?
התמונה השניה - זה נראה שהיית קרובה אליו ממש. וזה יפה. אנחנו כ"כ רגילים בצילומי ילדים לפתוח זום כמה שיותר ופה זה נראה אחרת.... אהבתי. זה עם ה85? או עדשה רחבה יותר?
והאחרונה - ליגה. תמונה נהדרת. ממש.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד,
גם את הצילום וגם את הכותרת ;)

בקטנה-בתמונה השניה זה נראה לי קצת מידי מעובד,
יכול להיות זה הפריע רק לי, ויכול להיות שזו בעיה של האתר...
בקיצור-יש לך דרך להתחמק מאשמה :)

אבל זה ליגה לחלוטין, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תמונות כפיות!
תמונות טובות ויפות עם תאורה מעולה!

• הוסף לסימניות
אחת לפני האחרונה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
בראשונה התאורת שיער מהממת, אבל בפנים של הילד קצת היה לי חסר. כאילו מאכזב ביחס לכל הרקע. חסר שם הארה קטנה. מבינה למה אני מתכוונת?
כיון שהתאורה מגיעה מאחור טבעי שהפנים יהיו כהות יותר. בכל מקרה צודקת אאיר יותר!

זה עם ה85? או עדשה רחבה יותר?
כן, עם ה85.

• הוסף לסימניות
חני,
איזה סט מושלם!!
האחרונה הכי!! איזה ילד עסיסי:)

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!
אהבתי הכי את השניה והרביעית
השלישית קצת עמוסה לי

• הוסף לסימניות
סט מגוון ויפה!
אהבתי ביותר את התמונה עם הגלידה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה