- הוסף לסימניות
נראה סוווף.
מעביר את האשכול לשרת הטבחים, מנהלת ממלכת המטבח.
מעביר את האשכול לשרת הטבחים, מנהלת ממלכת המטבח.
כל הכבוד שאת ככה מפרטת ונותנת מתכון מושלם בלי מקום לפשל בו....אז במה נתחיל?
יאלה עם הנאגטס, מתכון שלקחתי מהרשת של שחר חןצפה בקובץ המצורף 2132649
מומלץ מאוד מאוד ואין כמו שזה יוצא מהסיר
מתכון לנאגטס בסגנון של מקדונלדס - קריספי וממכר בטירוף! מרכיבים לכ-3-4 סועדים,
לתערובת הבשר:
700 גרם חזה עוף טחון
חתיכת גבעול סלרי ( כ-6-7 ס"מ)
1 שן שום
3 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל לבן
2 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון
3 כפות מים
לציפוי:
300 גרם פירורי לחם לבנים (לציפוי הבשר לפני כניסה לבלילת הנאגטס)
לבלילה הרטובה לציפוי הנאגטס:
1 כוס קמח תירס (גודל כוס 250 מ"ל לפחות)
0.5 כוס קמח לבן
0.5 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל לבן טחון
מים פושרים
ליצירת בלילה עד למרקם הרצוי - סמיך (תתחילו עם חצי כוס ותמשיכו (לא נוזלי ולא סמיך מדיי)
הוראות הכנה:
1: מכניסים למעבד מזון חתיכת סלרי, שן שום ו-3 כפות שמן קנולה וטוחנים היטב.
2: לאחר מכן, מוסיפים 700 גרם חזה עוף, 2 כפות קורנפלור, כף מיץ לימון, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, 3 כפות מים וטוחנים היטב במעבד המזון.
3: יוצרים מתערובת העוף הטחונה צורות נאגטס, טובלים אותן בפירורי לחם ומניחים בצלחת בצד.
4: מחממים שמן לטיגון עמוק
. 5: לקערה נפרדת מוסיפים כוס קמח תירס, 1/2 כוס קמח רגיל, 1/2 כוס קורנפלור, כפית אבקת אפייה, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, מיץ לימון טרי, מים פושרים ומערבבים היטב עד ליצירת מרקם סמיך אך לא נוזלי מדיי.
6: טובלים את הנאגטס לבלילה ומכניסים מיד לתוך הסיר עם השמן העמוק שחומם מראש ומטגנים מספר דקות, מוציאים לרשת צינון ושיהיה בתיאבון. הערות:
- ניתן לצפות את הנאגטס בפירורי לחם - להכניס למקפיא ואח"כ להוציא ולהכניס לבלילה, הבלילה תיתפס אפילו טוב יותר על הנאגטס
איזה כייף זה כל המחמאותכל הכבוד שאת ככה מפרטת ונותנת מתכון מושלם בלי מקום לפשל בו....
הכל נראה טוב מידי
נראה את מה ננסה ראשון
מאיפה הטפטפת בצורת לב,אגב?
תודהההההאין לי הגדרה בלקסיקון למה שאני רואה.. זה מעקצץ בלשון. מחכה להזדמנות. רואה שוב ושוב את התמונות...
מחכה גם להמשך המתכונים-
מה זה הסופגניות ,בכמה צבעים? במה ממולאות? בבשר מפורק? קציצה?
מה מרוח על הלחמנית שניצל? זה נראה שעבר צליה.
מחכה בקוצר רוח להמשך
אפשר להחליף קמח תירס במשהו אחר, או לחכות להזדמנות אחרת להכין?אז במה נתחיל?
יאלה עם הנאגטס, מתכון שלקחתי מהרשת של שחר חןצפה בקובץ המצורף 2132649
מומלץ מאוד מאוד ואין כמו שזה יוצא מהסיר
מתכון לנאגטס בסגנון של מקדונלדס - קריספי וממכר בטירוף! מרכיבים לכ-3-4 סועדים,
לתערובת הבשר:
700 גרם חזה עוף טחון
חתיכת גבעול סלרי ( כ-6-7 ס"מ)
1 שן שום
3 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל לבן
2 כפות קורנפלור
1 כף מיץ לימון
3 כפות מים
לציפוי:
300 גרם פירורי לחם לבנים (לציפוי הבשר לפני כניסה לבלילת הנאגטס)
לבלילה הרטובה לציפוי הנאגטס:
1 כוס קמח תירס (גודל כוס 250 מ"ל לפחות)
0.5 כוס קמח לבן
0.5 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל לבן טחון
מים פושרים
ליצירת בלילה עד למרקם הרצוי - סמיך (תתחילו עם חצי כוס ותמשיכו (לא נוזלי ולא סמיך מדיי)
הוראות הכנה:
1: מכניסים למעבד מזון חתיכת סלרי, שן שום ו-3 כפות שמן קנולה וטוחנים היטב.
2: לאחר מכן, מוסיפים 700 גרם חזה עוף, 2 כפות קורנפלור, כף מיץ לימון, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, 3 כפות מים וטוחנים היטב במעבד המזון.
3: יוצרים מתערובת העוף הטחונה צורות נאגטס, טובלים אותן בפירורי לחם ומניחים בצלחת בצד.
4: מחממים שמן לטיגון עמוק
. 5: לקערה נפרדת מוסיפים כוס קמח תירס, 1/2 כוס קמח רגיל, 1/2 כוס קורנפלור, כפית אבקת אפייה, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, מיץ לימון טרי, מים פושרים ומערבבים היטב עד ליצירת מרקם סמיך אך לא נוזלי מדיי.
6: טובלים את הנאגטס לבלילה ומכניסים מיד לתוך הסיר עם השמן העמוק שחומם מראש ומטגנים מספר דקות, מוציאים לרשת צינון ושיהיה בתיאבון. הערות:
- ניתן לצפות את הנאגטס בפירורי לחם - להכניס למקפיא ואח"כ להוציא ולהכניס לבלילה, הבלילה תיתפס אפילו טוב יותר על הנאגטס
וואאוווו הכל מושלםמחמאה מהמנהלת זה שווה
כבדים עם קדאיף וטפטפת אוכמניות
הסיפור של הכבדים היה אמןר להראות אחרת, רציתי טארטל מקדאיף והכבד בתוכו, אממה הכבדים לא עמדו יפה בתלולית אז לקחתי כוסיות.ומלאתי, ודיסקית הקדאיף סגרה בול מלמעלה, יצא יותר מיוחד אפילו
לכבדים
3 בצלים לחתוך רצועות ולהשחים
להוסיף
750 גר כבדים חתוכים לקוביות קטנטנות
להקפיץ יחד ולתבל
סילאן
סויה
פלפל שחןר גרוס
להמשיך לבשל לאידוי הנוזלים אם יש
לקדאיף
100 גר מחמאה
3 כפות שמן זית
מלח
1/2 חבילת קדאיף
לעסות יחד וליצור את הצורה אם רוצים או פשוט לפזר בתבנית ולאפות
בטפטפת מילאתי באוכמניות קפןאןת שטחנתי עם מים, סיננתי ןאז מילאתי
לא, יילך כל הרעיון אבל למה להחליף?אפשר להחליף קמח תירס במשהו אחר, או לחכות להזדמנות אחרת להכין?
ללללאאאא שמתי מתכון תקראיריבת עגבניות זה קטשופ בלע"ז?![]()
כי אין לי את זה, ואף פעם לא היה לי.לא, יילך כל הרעיון אבל למה להחליף?
כל סופר יש את זה אפילו חברת מיה בהכשר בדץכי אין לי את זה, ואף פעם לא היה לי.
איפה קונים, בחנות רגילה?
נמכר במדפי הקטניות והאורזכי אין לי את זה, ואף פעם לא היה לי.
איפה קונים, בחנות רגילה?
כל סופר יש את זה אפילו חברת מיה בהכשר בדץ
ולמה עוד משתמשים בו?נמכר במדפי הקטניות והאורז
כאן יש לו 2 שימושים גם לנאגטסולמה עוד משתמשים בו?
סורי, פעם כשטורטיה כשרה היה נדיר הכנתי, כיום אני רק קונהאפשר מתכון לטורטיה?
התכוונתי למילוי של הטורטיהכאן יש לו 2 שימושים גם לנאגטס
וגם עשינו עוד משו אין כאן תמונה קורנדוג כמו בזלמנס
סורי, פעם כשטורטיה כשרה היה נדיר הכנתי, כיום אני רק קונה
מפזרים קצת על תבנית,ולמה עוד משתמשים בו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //