דרוש מידע היום החלו לשלוח לנרשמים את תוצאות הגרלת מחיר למשתכן - מישהו קיבל?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו זכינו בקרית גת צפון.
אשמח לקבל יעוץ ומידע- האם שווה לממש את הזכיה עבור השקעה בלבד?
הבנתי שצפון לא מיועד לציבור החרדי...

• הוסף לסימניות
לי כתבו לצערנו לא זכית... אני מקוה שזה טעות יכול ליהות או בד"כ הם לא טועים מנסיון יש למשהו מושג ??????????

• הוסף לסימניות
לי כתבו לצערנו לא זכית... אני מקוה שזה טעות יכול ליהות או בד"כ הם לא טועים מנסיון יש למשהו מושג ??????????
הם לא טועים
אבל תבדקו יכול להיות שאתם לא כ"כ רחוקים ואז אולי יבטלו ותוכלו לממש את הזכיה:) אפשר לבדוק באתר איזה מקום (לא) זכיתם..

• הוסף לסימניות
הם לא טועים
אבל תבדקו יכול להיות שאתם לא כ"כ רחוקים ואז אולי יבטלו ותוכלו לממש את הזכיה:) אפשר לבדוק באתר איזה מקום (לא) זכיתם..
יש סיכוי??????????
אחי ממתין לעוד ארבעים אם יבטלו את זכייתם בכדי שהוא יזכה.

• הוסף לסימניות
יש סיכוי??????????
אחי ממתין לעוד ארבעים אם יבטלו את זכייתם בכדי שהוא יזכה.
לא תמיד, צריך להפעיל שיקול דעת... בערך עד 25% יש סיכוי שיבטלו אז אם יש בפוריקט כ-160 דירות ומעלה, יש לו סיכוי. פחות, לא נראה לי.
נ.ב. אני לא יועץ (ובטח שלא מוסמך..:)

• הוסף לסימניות
איך נרשמים לזכאות שוב אחרי שלא חדשתי את הזכאות ?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מדוע לא מופיע המספר של 'מיקום בתור' ?
האם יכול להיות שלא התעדכן לגמרי כי כבר כתוב לי שלא זכיתי

• הוסף לסימניות
הגיעה לנו היום תשובה שלא זכינו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה