היום יומולדת!!!

• הוסף לסימניות
זהו אז זה הגיע,
איזה פשלה... אפיתי לו עוגה קטנה ומרחתי מעליה קופסא שלמה של קצפת(...) בלי קשר לזה שהוא כמעט הקיא, הוא לא בדיוק הבין למה אמא קוראת לזה עוגה ומה יש מתחת ללבן המתוק עד לגועל (הם לא אוכלים כמעט ג'אנק פוד)... הוא היה בטוח שזו צלחת, כי עד שלא הראיתי לו איך "חופרים" בעוגה הוא לא נגע בה ואפילו נבהל לגלות אותה מתחת למעטה הלבן.

קבצים מצורפים

• יומולדת 2.jpg
    3 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לפני שנתמקד בתמונות
עדיף שתחליפי רקע חלק כדי שנוכל להתרשם כי כך ממש הכל מסחרר ובלאגן בעין
וכן לגבי סדר התמונות תקמפזי יותר טוב יותר תמונות גדולות פחות רווחים
הרבה מזל טוב הילד נראה מאמי

• הוסף לסימניות
מזל טוב :)
כמה הערות קטנות (בכל זאת פורום צילום ;) ) : התאורה משמאל נותנת צל חזק מדי ומימין חסר אור, כדאי היה לרכך את השמאלי ולהוסיף מימין. לשרוף את הרקע, אם לא בצילום, לפחות בעריכה. הפרדה מהרקע של הילד והעוגה, בגד צבעוני היה מוסיף, הצילום לא מספיק עליז מבחינת צבעים, ויתכן שבגלל זה הלכת על רקע כזה (שמושך את העין מהצילום). זויות צילום וחיתוכים יכולים להיות מגוונים יותר ...
בגדול צילום מתוק מזכרת מקסימה למשפחה, וכמו שפירגן צבי "ילד חמוד" ..... :)

• הוסף לסימניות
הילד מתוק!!
הרקע הורס לגמרי,
אני לא מצליחה להתמקד בתמונות

אם את בכל אופן מעדיפה רקע צבעוני, לפחות שיהיה בצבעי פסטל בהירים ועדינים,
שלא יגנבו את ההצגה מהתמונות!

• הוסף לסימניות
מה שכן אני מצליחה לראות אז על זה אני אעיר
1. הרקע לא שרוף לגמרי, רואים הרבה כתמים אפורים
2. הכל מידי לבן, העוגה, הבגדים, הרקע, חסר לי צבעוניות של יומולדת

הילד אבל מותק

• הוסף לסימניות
פחדת מידי !! (הגופיה)

תנסי עוד פעם עוד חודש
ואז הוא כבר ידע טוב מהלעשות

• הוסף לסימניות
מה לא עושים תינוקות בשביל להיכנס ל"פרוג"..

• הוסף לסימניות
הילד מתוק בלעה"ר!!!
נראה מהסס בהתחלה ונהנה בהמשך...

הילד לא מספיק בולט על הרקע הלבן
והעוגה כמעט נבלעת גם ברקע

תני לפיקאסה לסדר לך את הקולאז', חבל לעבוד קשה :)

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה באמת כמו שכתבה כאן מישהי בתחילה הוא ממש נבהל שהיד שלו שקעה בקצפת, הוא לא התכונן...
לגבי הרקע באמת לא ידעתי מה לעשות אז תודה לכולם.
דוד דנברג- באמת כך היתה התאורה, אבל היתה לי שאלה האם בגלל זוית התאורה נפל לי צל על כל התמונות? חוצמיזה לגבי הקומפוזיציה, לך תשנה מיקום של תינוק מטונף מכפרגל ועד ראש...ולכן שמתי לו גופיה פשוטה על כל צרה שלא תבוא... בעיקרון תיכננתי להלביש לו כובע וסרט פפיון הבעיה היא שבעירנו הקטנטונת אין להשיג כובע כזה אם לא פורים...
וגם אין לי פיקאסה אז אני לא יכולה לתת לה לעשות לי קולאז' אז אולי מישהו יוכל לתת לי להורדה.
בכ"א אני הולכת לעבוד על הרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;899074:
טוב אז ככה באמת כמו שכתבה כאן מישהי בתחילה הוא ממש נבהל שהיד שלו שקעה בקצפת, הוא לא התכונן...
לגבי הרקע באמת לא ידעתי מה לעשות אז תודה לכולם.
דוד דנברג- באמת כך היתה התאורה, אבל היתה לי שאלה האם בגלל זוית התאורה נפל לי צל על כל התמונות? חוצמיזה לגבי הקומפוזיציה, לך תשנה מיקום של תינוק מטונף מכפרגל ועד ראש...ולכן שמתי לו גופיה פשוטה על כל צרה שלא תבוא... בעיקרון תיכננתי להלביש לו כובע וסרט פפיון הבעיה היא שבעירנו הקטנטונת אין להשיג כובע כזה אם לא פורים...
וגם אין לי פיקאסה אז אני לא יכולה לתת לה לעשות לי קולאז' אז אולי מישהו יוכל לתת לי להורדה.
בכ"א אני הולכת לעבוד על הרקע.
בצפת זה נמכר לאנשים מן "המניין" ;)
שינוי בקומפוזיציה יכול להיתבצע גם ע"י שינוי בזווית הצילום (מלמעלה, מלמטה, מהצד ...) וגם ע"י חיתוכים שונים.
לצלם לבן על לבן עם עוגה לבנה ... אומץ :)

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה לפתוח אותה? (את תוכנת פיקאסה)
ומה הקשר לצפת???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;899110:
למה אני לא מצליחה לפתוח אותה? (את תוכנת פיקאסה)
ומה הקשר לצפת???
צפת לא קרובה ?
לא נפתח, אז תורידי מהאתר (צרפתי קישור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;899114:
צפת לא קרובה ?
לא נפתח, אז תורידי מהאתר (צרפתי קישור)

קרובה, נו, אז מה?
אני מנותבת ואין לי אפשרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;899120:
קרובה, נו, אז מה?
אני מנותבת ואין לי אפשרות.
זה נלקח ממש רציני ? סליחה ... (היתה שם קריצה)
הורדתי לך מהאתר אוכל לשלוח למייל, זה שוקל כ-15 מגה, א"א להעלות לפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;899144:
זה נלקח ממש רציני ? סליחה ... (היתה שם קריצה)
הורדתי לך מהאתר אוכל לשלוח למייל, זה שוקל כ-15 מגה, א"א להעלות לפה
לא חשבתי שזה רציני רק שלא הבנתי מה הקשר בין התמונה לצפת...
והמייל שלי הוא:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
טוב אז שיפצתי מה אתם אומרים על זה?

קבצים מצורפים

• יומולדת שנה 3.jpg
    1.7 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה