• הוסף לסימניות
בנו של האדמו"ר ממייפעיינט יושב לראשונה על כסאו של אביו המנוח

• הוסף לסימניות
הכל מלא בזנב השועל:p

הוא נראה בודד...

• הוסף לסימניות
הוא נראה בדכאון כזה, אולי זה בגלל פטירת אביו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;886662:
הוא נראה בדכאון כזה, אולי זה בגלל פטירת אביו.

זה הכיוון שאליו כיוונתי
נכתב ע"י תקוה;886601:
הכל מלא בזנב השועל:p

הוא נראה בודד...
תודה רבה, לא הבנתתי את המשמעות של המשפט שהכל מלא כנ"ל

• הוסף לסימניות
וואו, יפה... אהבתי את הסיפור :).
בדיוק מה שציירת... רק האדמו"ר לא נראה מספיק אדמו"ר...

• הוסף לסימניות
התפאורה נוצצת... החסידים הבריזו.

• הוסף לסימניות
אתה מפתיע כל פעם מחדש עם הסגנון המיוחד שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;886688:
וואו, יפה... אהבתי את הסיפור :).
בדיוק מה שציירת... רק האדמו"ר לא נראה מספיק אדמו"ר...
כך גם חושבים החסידים של אחיו המבוגר, שהוא צעיר ולא מתאים להנהגה, ובנוסף לא נראה בכלל כמו שרבה אמור להיראות.
נכתב ע"י b.m;886699:
התפאורה נוצצת... החסידים הבריזו.
אני עדיין לא הייתי בחדר קוויטלאך, ככה אני מדמיין את זה שהוא יושב בפעם הראשונה כמובן שהוא לבד, זה קשה לעשות את זה מול הרבה אנשים, ובפרט שלא נשארו איתו מספיק חסידים, רוב החסידים נמצאים בטיש של הרה"ח.

• הוסף לסימניות
נראה שהוא קיבל בירושה את כל כלי הכסף מאביו המנוח.
ואילו אחיו הרה"צ קיבל בירושה את כל החסידים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;886751:
אני עדיין לא הייתי בחדר קוויטלאך, ככה אני מדמיין את זה שהוא יושב בפעם הראשונה כמובן שהוא לבד, זה קשה לעשות את זה מול הרבה אנשים, ובפרט שלא נשארו איתו מספיק חסידים, רוב החסידים נמצאים בטיש של הרה"ח.
איפה המשב"ק? ההויז בוחער? הפושקע צדקה על השולחן ירושת האדמו"ר זצ"ל, הספרים והסידור כנ"ל?
השולחן המגוהץ הזה לא מתאים, פאסט נישט...

מדובר במתחזה! נוכל!!! ראו הוזהרתם!
:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;886880:
נראה שהוא קיבל בירושה את כל כלי הכסף מאביו המנוח.
ואילו אחיו הרה"צ קיבל בירושה את כל החסידים...
נכון, ולכן הוא מרגיש כל כך מסכן, כי הכריזמטיות של אחיו גרמה לכולם לעזוב אותו על שלל ירושותיו, ולהותיר אותו עם המבנה המפואר וכל השאר, וללכת להתפלל בהאנגר שנשכר לשם כך, ההאנגר שימש כמפעל בלוקים.
נכתב ע"י b.m;886893:
איפה המשב"ק? ההויז בוחער? הפושקע צדקה על השולחן ירושת האדמו"ר זצ"ל, הספרים והסידור כנ"ל?
השולחן המגוהץ הזה לא מתאים, פאסט נישט...

מדובר במתחזה! נוכל!!! ראו הוזהרתם!
:D
לא כדאי להיסחף, הפוטושופער הכתיר אותו כיורש, וגם הוא הכריז בתחילת דrכו כי לא יעזר עד כמה שניתן בבני אדם, ולכן נבנה בעבורו רובוט מיוחד ודובר אידיש, שבא לעזרתו כשהו צריך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;886908:
נכון, ולכן הוא מרגיש כל כך מסכן, כי הכריזמטיות של אחיו גרמה לכולם לעזוב אותו על שלל ירושותיו, ולהותיר אותו עם המבנה המפואר וכל השאר, וללכת להתפלל בהאנגר שנשכר לשם כך, ההאנגר שימש כמפעל בלוקים.

לא כדאי להיסחף, הפוטושופער הכתיר אותו כיורש, וגם הוא הכריז בתחילת דכו כי לא יעזר עד כמה שניתן בבני אדם, ולכן נבנה בעבורו רובוט מיוחד ודובר אידיש, שבא לעזרתו כשהו צריך
קקטוס, אתה הזוי, כמה שאתה הזוי. :D עזוב תמכחולים וצא למקלדת.
המלצה לשם לספרך הראשון: "הפחלוקציציליטימטים במאדים הפרוע".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;886929:

זו סתם משיכה של זמן,
עוד נראה אותו בפוליטיקה.[שם מחפשים קקטוסים עם 'תעודות']

אגב מדהים!!!
אם יש כסף...
אני מתנדבת להיות הרבנית;)

• הוסף לסימניות
נכון

נכתב ע"י bekki;887165:
זו סתם משיכה של זמן,
עוד נראה אותו בפוליטיקה.[שם מחפשים קקטוסים עם 'תעודות']

אגב מדהים!!!
אם יש כסף...
אני מתנדבת להיות הרבנית;)
מה זה קקטוסים עם תעודות?
באמת הרבי מחוזר על ידי מפלגות קיקיוניות, לשמש עלה תאנה לאנשי מאפיה שרוצים להקים מפלגה בראשות האדמו"ר.
נאמן ביתו של האדמו"ר שהוא בעצם עובד שנשכר על ידיו בכדי לסדר את העיזבון ונשאר לישון, הוא האדם היחיד שמאמין לרבי שהוא לא זייף את הצוואה, ובפרט שלאורך הצוואה מכונה האדמור בשם 'שימי'..
אחיו חולה הבולימיה של האדמור חוזר להתגורר בבית והופך את החיים בו למורכבים בהרבה

• הוסף לסימניות
:rolleyes:איי כמה שאתה הזוי......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;886929:

נכתב ע"י אבש;888724:
:rolleyes:איי כמה שאתה הזוי......
אני לא מופתע מהכינוי שלי כהזוי
אבל מה שכתבתי 'להמשיך' זה כי נהנתי מכך שתמונה פשוטה ודיי משעממת, הופכת לסיפור עלילתי, יש סיכוי שאתחיל לכתוב משהו בעקבות השירשור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה