יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
בנו של האדמו"ר ממייפעיינט יושב לראשונה על כסאו של אביו המנוח
נכתב ע"י ROT;886662:הוא נראה בדכאון כזה, אולי זה בגלל פטירת אביו.
תודה רבה, לא הבנתתי את המשמעות של המשפט שהכל מלא כנ"לנכתב ע"י תקוה;886601:הכל מלא בזנב השועל
הוא נראה בודד...
כך גם חושבים החסידים של אחיו המבוגר, שהוא צעיר ולא מתאים להנהגה, ובנוסף לא נראה בכלל כמו שרבה אמור להיראות.נכתב ע"י chavi9;886688:וואו, יפה... אהבתי את הסיפור.
בדיוק מה שציירת... רק האדמו"ר לא נראה מספיק אדמו"ר...
אני עדיין לא הייתי בחדר קוויטלאך, ככה אני מדמיין את זה שהוא יושב בפעם הראשונה כמובן שהוא לבד, זה קשה לעשות את זה מול הרבה אנשים, ובפרט שלא נשארו איתו מספיק חסידים, רוב החסידים נמצאים בטיש של הרה"ח.נכתב ע"י b.m;886699:התפאורה נוצצת... החסידים הבריזו.
איפה המשב"ק? ההויז בוחער? הפושקע צדקה על השולחן ירושת האדמו"ר זצ"ל, הספרים והסידור כנ"ל?נכתב ע"י קקטוס;886751:אני עדיין לא הייתי בחדר קוויטלאך, ככה אני מדמיין את זה שהוא יושב בפעם הראשונה כמובן שהוא לבד, זה קשה לעשות את זה מול הרבה אנשים, ובפרט שלא נשארו איתו מספיק חסידים, רוב החסידים נמצאים בטיש של הרה"ח.
נכון, ולכן הוא מרגיש כל כך מסכן, כי הכריזמטיות של אחיו גרמה לכולם לעזוב אותו על שלל ירושותיו, ולהותיר אותו עם המבנה המפואר וכל השאר, וללכת להתפלל בהאנגר שנשכר לשם כך, ההאנגר שימש כמפעל בלוקים.נכתב ע"י אברוּמי;886880:נראה שהוא קיבל בירושה את כל כלי הכסף מאביו המנוח.
ואילו אחיו הרה"צ קיבל בירושה את כל החסידים...
לא כדאי להיסחף, הפוטושופער הכתיר אותו כיורש, וגם הוא הכריז בתחילת דrכו כי לא יעזר עד כמה שניתן בבני אדם, ולכן נבנה בעבורו רובוט מיוחד ודובר אידיש, שבא לעזרתו כשהו צריךנכתב ע"י b.m;886893:איפה המשב"ק? ההויז בוחער? הפושקע צדקה על השולחן ירושת האדמו"ר זצ"ל, הספרים והסידור כנ"ל?
השולחן המגוהץ הזה לא מתאים, פאסט נישט...
מדובר במתחזה! נוכל!!! ראו הוזהרתם!
![]()
קקטוס, אתה הזוי, כמה שאתה הזוי.נכתב ע"י קקטוס;886908:נכון, ולכן הוא מרגיש כל כך מסכן, כי הכריזמטיות של אחיו גרמה לכולם לעזוב אותו על שלל ירושותיו, ולהותיר אותו עם המבנה המפואר וכל השאר, וללכת להתפלל בהאנגר שנשכר לשם כך, ההאנגר שימש כמפעל בלוקים.
לא כדאי להיסחף, הפוטושופער הכתיר אותו כיורש, וגם הוא הכריז בתחילת דכו כי לא יעזר עד כמה שניתן בבני אדם, ולכן נבנה בעבורו רובוט מיוחד ודובר אידיש, שבא לעזרתו כשהו צריך
נכתב ע"י ותמיד לבחור;886929:קקטוס, אתה הזוי, כמה שאתה הזוי.עזוב תמכחולים וצא למקלדת.
המלצה לשם לספרך הראשון: "הפחלוקציציליטימטים במאדים הפרוע".
מה זה קקטוסים עם תעודות?נכתב ע"י bekki;887165:זו סתם משיכה של זמן,
עוד נראה אותו בפוליטיקה.[שם מחפשים קקטוסים עם 'תעודות']
אגב מדהים!!!
אם יש כסף...
אני מתנדבת להיות הרבנית![]()
נכתב ע"י ותמיד לבחור;886929:קקטוס, אתה הזוי, כמה שאתה הזוי.עזוב תמכחולים וצא למקלדת.
המלצה לשם לספרך הראשון: "הפחלוקציציליטימטים במאדים הפרוע".
אני לא מופתע מהכינוי שלי כהזוינכתב ע"י אבש;888724:איי כמה שאתה הזוי......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים